MobilePay spørgsmål og svar pr. 26.05.2020


MobilePay Back

Tietoa MobilePay Back -kampanjasta

MobilePay Back

Mitä sinun on hyvä tietää kauppiaana?
 MobilePay Back on MobilePayn kampanja, jonka aikana MobilePayn käyttäjällä on mahdollisuus saada MobilePaylla myymälässä, sovelluksessa tai myyntiautomaateissa maksamansa ostosumma takaisin. Tämä ei edellytä sinulta kauppiaana mitään - asiakkaasi on vain onnekas, jos ostosumma hyvitetään.
Mukana MobilePay Backissa ovat:
Tuleeko MobilePay Backista kustannuksia kauppiaalle?
 Kauppiaalle ei aiheudu MobilePay Backin osalta mitään kustannuksia. MobilePay maksaa asiakkaalle ostosumman takaisin, mutta kauppiaana saat maksun tavalliseen tapaan asiakkaalta.
Mitä kauppiaan tulee tehdä?
 Sinun ei tarvitse tehdä mitään - vastaanotat vain maksuja tavalliseen tapaan. Voit tietysti kertoa asiakkaalle miten MobilePay Back toimii sitä kysyttäessä. Jos asiakas saa maksamansa summan takaisin, hänen tulee vain odottaa, että hyvitämme ostosumman takaisin hänelle. Tämä saattaa kestää päivän tai pari riippuen käyttäjän pankista.
Miten ostosumman takaisin saava henkilö valitaan?
 MobilePay Back perustuu MobilePayn rakentamaan algoritmiin, joka valitsee kampanja-aikana MobilePaylla ostoksensa maksavien joukosta rahansa takaisin saavat käyttäjät reaaliaikaisesti ja täysin sattumanvaraisesti. Toisin sanoen, kuka tahansa, joka maksaa ostoksensa MobilePaylla voi saada maksamansa summan takaisin kampanja-aikana.
Liittyykö MobilePay Backiin erillisiä ehtoja?
MobilePayn yleisiä ehtoja ei ole muutettu. 
Pääset lukemaan ehdot osoitteesta: www.mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot
Kampanjan säännöt löytyvät osoitteesta: www.mobilepay.fi/mobilepayback