22. tammikuuta 2019

Handelsbankenista tulee yksi MobilePayn kumppanipankeista Suomessa

Pohjoismaiden suurimpiin pankkeihin kuuluva Handelsbanken on päättänyt aloittaa yhteistyön MobilePayn kanssa. Handelsbanken Suomi alkaa tarjota MobilePay-ratkaisua yksityis- ja yritysasiakkailleen.

“Mobiilimaksaminen kasvaa nopeasti Suomessa, ja uusi kumppanuus tuo hyötyjä asiakkaillemme. MobilePay on mobiilimaksupalvelujen edelläkävijä käyttäjäystävällisillä, innovatiivisilla ja tehokkailla ratkaisuillaan. Haluamme olla mukana edistämässä näiden palvelujen käytön laajenemista”, sanoo Nina Arkilahti, Handelsbanken Suomen maajohtaja.

MobilePay on valmis uusiin kumppanuuksiin

MobilePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen toivottaa Handelsbankenin lämpimästi tervetulleeksi uudeksi kumppanipankiksi. “Handelsbanken on suuri ja kunnioitettu pankki. Kumppanipankkinamme he parantavat meidän mahdollisuuksiamme tavoittaa kaikki suomalaiset yritykset ja kuluttajat. Näin MobilePaysta voi kasvaa suosituin maksuratkaisu kaikissa maksutilanteissa”, Anniina Heinonen sanoo.

MobilePaysta tuli itsenäinen yhtiö viime kesänä, ja yhtiöllä on maksupalvelulupa Finanssivalvonnalta. MobilePayn toimii tasapuolisella, läpinäkyvällä ja neutraalilla tavalla kaikkien suomalaisten kumppanipankkien ja muiden kumppanien kanssa. Tällä hetkellä pankkikumppaneita ovat Danske Bank, SEB, S-pankki ja nyt Handelsbanken.

“Kaikilla suomalaisilla on avoin kutsumme liittyä MobilePayhin. Toivon, että tänä vuonna lisää pankkeja tulee mukaan”, Anniina Heinonen sanoo.

Yhteystiedot

Anniina Heinonen, CEO, MobilePay Finland, tel. 050 422 3122

Lisätietoa

Handelsbanken Suomi

Handelsbanken Suomi käsittää konttoriliiketoiminnan mukaan lukien Handelsbankenin Varainhoito- ja Private Banking -toiminnot ja arvopapereiden säilytyksestä vastaavan Handelsbanken Custodyn sekä Handelsbanken Rahoituksen ja Stadshypotekin toiminnan Suomessa. Suomen Handelsbanken Capital Markets -toimintoihin kuuluu vakuutusyhtiö sekä perinteiset Capital Markets -palvelut kuten riskinhallinta, arvopaperikauppa ja pääomamarkkinatoiminnot. Handelsbanken työllistää Suomessa noin 600 henkilöä.

MobilePay

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, kaikilla kortteilla ja kaikissa maksutapahtumissa, kuten kuluttajien välisissä maksuissa, verkkokaupoissa, pienemmissä myymälöissä, suurilla ketjuilla, sovelluksissa, kansalaisjärjestöiden varainkeruussa, toistuvissa maksuissa ja laskujen maksussa. MobilePay Suomi on osa MobilePay-konsernia. Vuonna 2018 sovelluksella tehdyt siirrot tuplaantuivat edellisestä vuodesta. Sovelluksella siirrettiin yhteensä yli 260 miljoonaa euroa, joka on 140 prosenttia enemmän kuin vuonna 2017.