Lataa UKK

Mikä on MobilePay Back?

MobilePay Back on MobilePayn kampanja, jonka aikana sinulla on mahdollisuus saada MobilePaylla myymälässä, sovelluksessa tai myyntiautomaateissa maksamasi ostosumma takaisin. Tämä ei edellytä sinulta mitään muuta kuin sen, että maksat ostoksesi MobilePaylla ja että olet liittänyt MobilePay-sovellukseen tilinumerosi. 

Olenko ilmoittautunut kilpailuun?

Ei, et ole ilmoittautunut kilpailuun. Kaikki MobilePayn käyttäjät ovat automaattisesti mukana kampanjassa. ja olet vain onnekas jos saat maksamasi summan takaisin. Siinä kaikki.

Onko kampanjassa mukana ainoastaan maksaminen myymälöissä ja sovelluksissa?

Tällä kertaa päätimme esitellä MobilePay Backin maksettaessa MobilePaylla myymälöissä, myyntiautomaateissa ja sovelluksissa. Verkkokaupat, toistuvaisuoritukset eivätkä yksityishenkilöiden väliset siirrot ole tällä kertaa mukana kampanjassa.

Miten ostosumman takaisin saava henkilö valitaan?

MobilePay Back perustuu MobilePayn rakentamaan algoritmiin, joka valitsee kampanja-aikana MobilePaylla ostoksensa maksavien joukosta rahansa takaisin saavat käyttäjät reaaliaikaisesti ja täysin sattumanvaraisesti. Toisin sanoen, kuka tahansa, joka maksaa ostoksensa MobilePaylla voi saada maksamansa summan takaisin kampanja-aikana.

Pitääkö minun tehdä jotain?

Vain maksaa ostoksesi MobilePaylla. Jos saat ilmoituksen MobilePayhin, että olet saanut maksamasi summan takaisin, ei sinun tarvitse tehdä mitään vastaanottaaksesi summan. Jos et vielä ole ottanut ilmoituksia käyttöösi, se kannattaa tehdä - näin pääsemme kertomaan sinulle, jos onni suosii.

Mistä tiedän, että olen saamassa ostosumman takaisin?

Jos onni suosii, saat rahojen palautuksesta viestin puhelimeesi MobilePaylta. Viesti saapuu noin minuutin sisällä maksutapahtuman vahvistamisesta. Rahat palautuvat MobilePayhin liitetylle tilillesi.

Saako kauppias maksun minulta normaalisti?

Kauppias saa maksun sinulta tavalliseen tapaan ja ostotapahtuma näkyy myös tapahtumissasi tavallisena MobilePay-maksuna.

Kuka maksaa ansaitun summan minulle?

MobilePay maksaa ansaitun summan sinulle takaisin.

Milloin palautus näkyy tililläni?

Jos tilisi on Danske Bankissa, rahat siirtyvät sinulle heti. Muussa tapauksessa arkisin ennen kello 16.30 palautettavat maksut ovat vastaanottajan pankista riippumatta perillä saman päivän aikana. Arkisin klo 16:30 jälkeen ja viikonloppuisin tehdyt palautukset tulevat tilille seuraavana pankkipäivänä. Näet saamasi summan MobilePayn Tapahtumat-listalta.

Kuinka paljon maksuja palautetaan?

Kampanja-aikana palautettavien maksujen kokonaismäärä on 1 500 kpl ja niiden yhteissumma on 20 000 €.  Palautettavan ostoksen summa voi olla enintään 100 €. Näinollen ostoksen summan ylittäessä 100 € se ei ole mukana kampanjassa.

Liittyykö MobilePay Backiin jotain ehtoja?

MobilePayn yleisiä ehtoja ei ole muutettu. Pääset lukemaan ehdot osoitteesta www.mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot. Kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta www.mobilepay.fi/mobilepayback.

 

Muut kysymykset kategoriassa Maksu myymälässä

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.