Kuinka monta korttia voin liittää MobilePay-tiliini?

Voit lisätä sovellukseen enintään kymmenen korttia tai tiliä ja nimetä ne haluamallasi tavalla, jotta näet helposti, mitä korttia ja tiliä käytät maksuun. Sinulla on aina oltava vähintään yksi kortti liitettynä MobilePay-sovellukseen.

MobilePay käyttää automaattisesti sitä korttia, joka on asetettu ensisijaiseksi. Voit helposti valita toisen kortin, kun maksat tai siirrät rahaa. Napsauta vain kommenttikentän alla olevaa kenttää ennen kuin hyväksyt maksun. Valitse haluamasi kortti ja hyväksy maksu.

Debit/Credit -yhdistelmäkorteissa voit itse valita kummalta puolen haluat MobilePay -siirrot lähettää. 

Huomioi, että Debit/Credit -yhdistelmäkorteissa molemmilla puolilla on oma korttinumeronsa ja CVC-numero. Tarkista omasta kortistasi mistä löydät Credit puolen korttinumeron ja mistä löydät Debit puolen korttinumeron. Korttinumerot voivat olla yhdistelmäkortissasi esimerkiksi molemmat etupuolella tai etu- ja takapuolella.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Perustoiminnot

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.