Mitä MobilePay Lahjat ovat?

Lahjat ovat MobilePay-sovelluksesi uusi ominaisuus, jonka avulla on hauskaa ja helppoa antaa ja vastaanottaa rahaa lahjaksi. Kun annat rahaa lahjaksi, sinun tulee valita, minkälaisen paketin (digitaalisen animaation) haluat lahjan saajan näkevän, kun tämä avaa lahjan MobilePayssa.   
Voit kirjoittaa lahjan yhteyteen oman tervehdyksesi, joka näkyy lahjan saajalle, kun tämä avaa lahjan.

 

Voit itse valita, miten haluat antaa lahjan: 

  1. Lahjakoodilla: Lahjakoodi voidaan esimerkiksi kirjoittaa korttiin, joka annetaan lahjan saajalle. Lahjan saaja näppäilee koodin suoraan MobilePay-sovellukseensa ja lunastaa näin lahjansa.
  2.  Lahja MobilePay-sovelluksen kautta: Voit valita joko toimituksen välittömästi tai myöhemmin haluamanasi ajankohtana (enintään 30 päivän päästä). Vastaanottaja saa push-ilmoituksen MobilePay-sovellukseen saamastaan lahjasta.  

Lahja säilyy lahjan saajan MobilePay-sovelluksessa, kunnes lahjan saaja päättää siirtää summan MobilePayhin liitetylle tililleen tai käyttää rahat paikassa, jossa MobilePay käy maksutapana.  Lahjat ovat MobilePay-sovelluksen lisäpalvelu ja sen käytöstä peritään maksu. 

 
 

Muut kysymykset kategoriassa Aloittaminen

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.