Mikä on MobilePay Lipas?

MobilePay Lipas on MobilePay-sovelluksen uusi lisäpalvelu, jonka avulla voit helposti kerätä rahaa yhteiseen kassaan – esimerkiksi kerätä varoja työkaverin merkkipäivälahjaa varten, luokan kassaa varten koulussa tai kahvikassaa.  MobilePay Lipas toimii siis yhteisenä lippaana – kuten kassalaatikko, johon maksetaan rahaa.

Kun luot sovelluksessa MobilePay Lippaan, saat oman Lipas-tunnuksen, tällöin muut MobilePay-käyttäjät voivat helposti maksaa sinulle.

Maksettu raha päätyy MobilePay Lippaaseesi, joten se pysyy erillään omasta taloudestasi. Näet helposti, kuka on maksanut ja miten paljon. Ja kun on aika käyttää rahat, ne on helppo jakaa.

MobilePay Lippaan perustaminen on ilmaista. Voit luoda ja omistaa jopa kolme Lipasta. Vain yksi henkilö eli Lippaan omistaja voi hallita luotua MobilePay Lipasta. 

MobilePay Lipas on MobilePay-sovelluksen lisäpalvelu.

Lue lisää MobilePay Lippaasta
 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Aloittaminen

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.