Mitä vahva tunnistaminen merkitsee minulle käyttäjänä?

Lähtökohtaisesti MobilePay toimii tammikuun1. päivän jälkeen samalla tavalla kuin ennenkin. Huomaat eron vain seuraavissa tilanteissa:

  • Jos maksat tai siirrät rahaa useita kertoja peräkkäin saman sisäänkirjautumiskerran aikana. Silloin sinua pyydetään syöttämään henkilökohtainen salasanasi tai hyväksymään maksu sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella. 
  • Jos muutat sovelluksessa tili- tai puhelinnumeroa. Silloin hyväksyt muutoksen syöttämällä henkilökohtaisen salasanasi tai vaihtoehtoisesti hyväksyt muutokset sormenjälki- tai kasvotunnistuksella. 
  • Maksaessasi verkkokaupassa.

Verkkokaupoissa voi useimmissa tilanteissa maksaa MobilePaylla totuttuun tapaan eli kirjautumalla sisään sovellukseen ja hyväksyä maksun pyyhkäisemällä. Joissain tilanteissa edellytetään lisäksi 3D Secure -suojausta. Tämä tarkoittaa, että maksu vahvistetaan pankkitunnuksilla.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa MobilePay ja PSD2

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.