Miten irtisanon, lopetan tai estän MobilePayn käytön?

Irtisano MobilePay-sopimus

Jos irtisanot MobilePay-sopimuksen, et voi enää käyttää MobilePay-sovellusta, ennen kuin rekisteröidyt uudelleen käyttäjäksi. Jos haluat lopettaa MobilePayn käytön, voit irtisanoa MobilePay-sopimuksesi sovelluksen kohdasta AsetuksetLopeta MobilePayn käyttö.

MobilePay-sovelluksen käytön estäminen turvallisuussyistä

Jos puhelimesi katoaa tai epäilet tietojesi joutuneen vääriin käsiin, sinulla on mahdollisuus estää MobilePay-sovelluksesi käyttö olemalla yhteydessä sulkupalveluumme 0200 31331. Sulkupalvelu on avoinna ympäri vuorokauden.

Peruuta MobilePay-sopimus

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus peruuttaa MobilePay-sopimuksesi ilmoittamalla siitä MobilePaylle 14 päivän kuluessa siitä, kun olet rekisteröitynyt MobilePayn käyttäjäksi. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeutta, toimi seuraavasti:

  1. Lopeta MobilePay-sopimuksesi sovelluksen kohdasta AsetuksetLopeta MobilePayn käyttö
  2. Täytä tämä lomake (PDF) sopimuksen peruuttamiseksi

Huomaathan, että jos olet käyttänyt MobilePay-sovellusta maksamiseen tai maksujen vastaanottamiseen, et voi peruuttaa sopimusta. Voit tällöin irtisanoa sopimuksen ja lopettaa MobilePayn käytön ”Irtisano MobilePay-sopimus” –kohdan mukaisesti.

 

Muut kysymykset kategoriassa Tietoa MobilePaysta

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.