Miksi lähettämäni dokumentti on hylätty?

Tavallisimmat syyt dokumentin hylkäämiseen ovat:

  • Toimitetusta dokumentista puuttuu tietoja (päivämäärä, nimi, lähettäjä tai osoite) tai se on vanhentunut - katso ohjeet täältä
  • Sinulla on osoite ulkomailla, mutta toimittamassasi dokumentissa on suomalainen osoite
  • Kuvan laatu ei ole riittävän hyvä; tekstiä tai kuvaa ei voi lukea
  • Osoitteenasi on Poste restante - lue lisää täältä

Meillä on velvollisuus tuntea ja todentaa henkilöllisyytesi ja osoitteesi. Jos sinulla on suojattu osoite tai asut ulkomailla, emme saa haettua tietojasi automaattisesti Digi- ja väestötietovirastolta - siksi pyydämme apuasi.

Jos lähettämäsi dokumentti on hylätty, lähetäthän meille uuden. Tarkista vielä täältä, mitä tietoja tarvitsemme. Helpoin tapa todentaa osoitetiedot on kirjautua suomi.fi -sivustolle ja ottaa kuva omista osoitetiedoista (etusivu > rekisterit > omat tiedot).

Tältä sivulta löydät osoitetietosi ja tiedon voimassaolevista tietojenluovutuskielloista, jos sinulla on esimerkiksi turvakielto. Varmistathan, että ottamassasi kuvassa on näkyvissä päivämäärä, jolloin tiedot on haettu suomi.fi-sivustolta. 

Otathan yhteyttä asiakastukeemme sähköpostilla support@mobilepay.fi, jos sinulla on kysyttävää.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Turvallisuus

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.