Miksi minun on lähetettävä dokumentteja osoitteen todentamista varten?

On useita tilanteita, joissa pyydämme sinua lähettämään dokumentit osoitteen todentamista varten. Yleensä se johtuu seuraavista asioista:

  • Sinulla on turvakielto
  • Asut ulkomailla

Meillä on velvollisuus tietää ja todentaa henkilöllisyytesi ja osoitteesi. Jos sinulla on turvakielto tai asut ulkomailla, emme voi hakea tietojasi automaattisesti Digi- ja väestötietovirastolta - siksi pyydämme apuasi.

Saatamme pyytää ajantasaista dokumentaatiota osoitetiedoistasi, koska meidän tulee pitää tietosi ajan tasalla.

Dokumentit voit lähettää MobilePay-sovelluksen kautta. Se on HTTPS-suojattu yhteys ja salaamme tietoja TLS-version 1.2 kautta. Dokumentit pidetään siten luottamuksellisina ja arkistoidaan turvallisesti. Vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy dokumentteihisi.

Jos et ole vielä tunnistautunut, sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksilla, kun toimitat tietosi meille. Tunnistautumalla saat automaattisesti korkeammat maksurajat. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, otathan yhteyden asiakastukeemme puhelimitse +358 200 31331.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Turvallisuus

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.