Mitä eroa on netto- ja bruttotilityksellä?

Nettotilityksessä palvelumaksut lasketaan päivittäin ja ne vähennetään päivittäisestä tilityksestä. Huomaathan, että valitettavasti toistaiseksi kaikkiin maksuratkaisuihimme ei ole mahdollista saada nettotilitystä.

Bruttotilityksessä saat tilitykset täysimääräisenä tilillesi ja lähetämme sinulle laskun kuukausittain palvelumaksuista. Bruttotilityksen palvelumaksu on 4 euroa per lasku. Jos sinulla ei ole ollut lainkaan tapahtumia, mitään laskutettavaa sinulta ei ole ja näin et saa meiltä laskua.

Esimerkki MyShop nettotilityksestä: 

Toiminimi on valinnut päivittäisen tilityksen eli nettotilityksen toiminimelleen. MobilePay tilittää seuraavana pankkipäivänä toiminimen päivän myynnit. Myynneistä vähennetään palvelumaksut tilityksen yhteydessä. Toiminimi on tehnyt 100 tapahtumaa päivässä ja myynti on yhteensä 1000 euroa. Yhden tapahtuman suuruus on 10 euroa. Toiminimen tilille tilitetään päivän myynneistä 992,50 euroa. MobilePayn laskutuspalkkion on tässä tapauksessa hinnaston mukainen 0,75% tapahtuman hinnasta eli yhteensä 7,50 euroa koko päivän myynneistä.

Esimerkki MyShop bruttotilityksestä:

Osakeyhtiö on valinnut bruttotilityksen yritykselleen. Yritykselle lähetetään kuukausittain lasku maksettavista palvelumaksuista. Lasku koostuu laskutuspalkkiosta (4 euroa) ja hinnaston mukaisesta palvelumaksusta, eli minimissään 6 senttiä per tapahtuma tai tässä tapauksessa 0,75% tapahtuman hinnasta. Yrityksellä on ollut tapahtumia 100 kappaletta kuukaudessa ja myyntiä yhteensä 2000 euroa. Yhden tapahtuman suuruus on ollut 20 euroa. Tästä 20 eurosta palvelumaksumme on 0,75% eli 15 senttiä. Yhteensä laskutamme osakeyhtiöltä 15 euroa palvelumaksuista ja 4 euron laskutuspalkkion (+ ALV laskutuspalkkiosta).

Voit vielä tarkistaa palveluhinnaston yrityksille kokonaisuudessa napauttamalla tästä tai vierailemalla osoitteessa www.mobilepay.fi/palveluhinnasto.

 

Muut kysymykset kategoriassa Hinnoittelu

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.