Miten palvelumaksut veloitetaan?

Veloitamme palvelumaksut kauppiaalta tilityksen yhteydessä. Veloitustapa seuraa jo aikaisemmin valitsemaasi tilitystapaa. Pääset tarkastamaan oman tilitysvaihtoehtosi MobilePay-portaalista.

Jos käytössäsi on bruttotilitys, palvelumaksut lisätään kuukausilaskullesi. Jos palvelumaksujen yhteenlaskettu summa ei saavuta 5 euroa, palvelumaksut veloitetaan seuraavan kuukauden laskutuksen yhteydessä. Jos palvelumaksujen yhteissumma jää kolmena peräkkäisenä kuukautena alle 5 euron, saat MobilePaylta erillisen laskun edeltävien kuukausien palvelumaksuista. Lasku lähetetään rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen. 

Mikäli käytössäsi on nettotilitys, vähennetään palvelumaksut tilityksestäsi. Mikäli palvelumaksuja ei ole voitu veloittaa tilityksistä kolmena peräkkäisenä kuukautena, saat MobilePaylta laskun edeltävien kuukausien palvelumaksuista. Lasku lähetetään rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Hinnoittelu

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.