Kuinka pääsen alkuun MobilePay QR-koodien kanssa?

MobilePay QR-koodit antavat sinulle mahdollisuuden tarjota MobilePay maksuvaihtoehtona siellä, missä se sinulle parhaiten sopii. MobilePay QR-koodin voi laittaa esille tarroilla ja kylteillä tai vaihtoehtoisesti maksupäätteelläsi tai muulla digitaalisena näytöillä.

Kun haluat ottaa MobilePay QR-koodit käyttöösi, ole yhteydessä kassajärjestelmätoimittajaasi, he voivat auttaa sinua niiden saamisessa. 

Jos haluat tarjota asiakkaillesi MobilePay QR-koodi –maksutavan tarroille tai kylteille tulostettuna, voimme auttaa sinua niiden tekemisessä. Ota yhteyttä kassajärjestelmätoimittajaasi tai lähetä tilauksesi  osoitteeseen business.support@mobilepay.fi. Sinulta veloitetaan tarrojen tuotanto- ja lähetyskustannukset. Veloituksen suuruus riippuu tilaamiesi tarrojen määrästä ja koosta. 

Voit tulostaa tarrat myös itse. Materiaalipankistamme löydät ohjeet ja ideoita siitä, miten voit tarjota MobilePay QR-koodin maksutapana asiakkaillesi. Samasta paikasta löydät myös erilaisia valmiita pohjia, joita voit halutessasi käyttää QR-koodeille ja esimerkiksi tarjouksille. 

Lue lisää Point of Sale –kylteistä ja tarroista täältä.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Järjestelmäalustan päivitys

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.