Kuinka voin kassajärjestelmätoimittajana / integraattorina auttaa asiakkaitani luomaan ja ottamaan käyttöön QR-koodeja?

Jos toimitat asiakkaillesi kassajärjestelmäratkaisuja, maksupäätteitä tai itsepalveluautomaatteja, jotka on integroitu MobilePay Point of Sale -versioon 10, voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden ottaa MobilePay-maksuja vastaan QR-koodilla esimerkiksi tarralla tai digitaalisesti esitettynä.

Voit luoda Beacon ID -tunnukset itse tai pyytää meitä tekemään ne. 
 • Toisin kuin MobilePay Pos API V8 versiossa, ei sinun tarvitse erikseen kysyä meiltä PoS Unit ID –tunnuksia.  Niiden sijaan integraatiossa käytetään Beacon ID -tunnuksia, jotka voit luoda itse. 

Tästä on hyötyä erityisesi silloin, kun asiakkaasi haluaa näyttää QR-koodin digitaalisena ratkaisuna, esimerkiksi maksupäätteellä (voit lukea lisää vaatimuksista alempana).
Jos asiakkaasi haluaa käyttää QR-koodia tulostettuna, voit tilata tarroja tai kylttejä verkkokaupastamme. Käytämme painotaloa, joka tekee korkealaatuisia ja kestäviä tarroja/kylttejä, edulliseen hintaan. 

Siirry tästä verkkokauppaan

Verkkokaupasta voit tilata:

 1. Tarrat QR-koodeilla, jotka perustuvat MobilePayn luomiin Beacon ID -tunnuksiin
  Valitse tarvitsemiesi tarrojen lukumäärä, me luomme Beacon ID -tunnukset ja QR-koodit osana tilausta.

  Tarrojen yksikköhinta on sitä edullisempi, mitä enemmän niitä tilaat. Suosittelemmekin tilaamaan tarroja suuremman määrän kerrallaan. Voit jakaa niitä useamman asiakkaan käyttöönotoissa. Voit tilata ja toimittaa tarroja myös yksittäiselle asiakkaalle (jos sinulla on siitä sopimus).
 2. Tarrat QR-koodeilla, jotka perustuvat jo aiemmin luotuihin Beacon ID -tunnuksiin
  Voit ladata luettelon jo aiemmin luoduista Beacon ID -tunnuksista tilauksen yhteydessä. Tällöin suosittelemme, että jaat tarvittavat tarrat asiakkaille ennen Beacon ID -tunnuksen liittämistä tiettyyn maksupisteseen. Tällöin tarrojen toimittamiseen liittyvä logistiikka jää vähemmälle. Voit tilata ja toimittaa tarroja myös yksittäiselle asiakkaalle (jos sinulla on siitä sopimus).

  MobilePay Pos API -versio 10:ssä käytettävät Beacon ID –tunnukset noudattavat GUID-standardia. Huomioithan, että järjestelmämme tukevat GUID-tunnusta, jossa on 32 heksadesimaalilukua ja 4 väliviivaa.

  Esimerkki: a563a76e-5bd5-4697-9160-0167fcc72901

  Jos sinulla on jo valmiina 15-numeroisia tunnuksia, voit käyttää niitä uudelleen.

  QR-koodin URL-malli näyttää tältä:

  mobilepaypos: // pos? id = BEACONID & lähde = qr

  Korvaa BEACONID 36-merkkisellä Beacon ID: llä (32 heksadesimaalilukua ja 4 viivaa) koodin luomiseksi.
 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Järjestelmäalustan päivitys

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.