Miten toimin kassajärjestelmätoimittajana, jos asiakkaani pyytää minua auttamaan MobilePay QR-koodien tekemisessä?

Voit joko tehdä tarrat/kyltit itse tai tilata ne meidän kauttamme. Jos päätät tehdä tarrat/kyltit itse, noudatathan MobilePayn brändiohjeistuksia

Materiaalipankistamme löydät myös ohjeita ja inspiraatioita omien tarrojen ja kylttien tekemiseen sekä muokattavia opastepohjia, joita painotalosi voi hyödyntää.

Lataa MobilePay Point of Sale -materiaaleja täältä.


Jos tarvitset apua tarrojen tekemisessä, laita viestiä osoitteeseen business.support@mobilepay.fi sisällytä viestiisi seuraavat tiedot: 

  • Millaisia tarroja/kylttejä tarvitset, löydät vaihtoehdot täältä
  • Tarvitsetko tarroja vai kylttejä, jotka eivät ole liimattavia.
  • Minkä kokoisia tarroja/kylttejä tarvitset, löydät eri kokovaihtoehdot täältä.
  • Tarvitsemiesi tarrojen/kylttien määrä. 
  • Lähetys- ja laskutusosoite.
  • Käytetäänkö QR-koodien luomiseen jo olemassa olevia Beacon ID -tunnuksia vai luommeko me tarvittavat Beacon ID –tunnukset tuotannon yhteydessä (lue aiheesta enemmän alempaa).

Välitämme lähettämäsi tiedot painotalollemme ja lähetämme heidän antamansa tarjouksen sinulle. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitamme tuotannon. Painotalomme laskuttaa sinua suoraan. 

Käyttöönotto on nyt helppoa

Haluamme tarjota sekä sinulle että asiakkaallesi mahdollisimman sujuvan ja joustavan MobilePay Point of Sale -palvelun. QR-koodi voidaankin helposti aktivoida ja de-aktivoida API-kutsulla rajapintaamme. Sinä tai asiakkaasi voitte tehdä tämän asiakkaan luona, joten QR-koodi (tarra/kyltti) on tarvittaessa helppo korvata uudella. 

Suosittelemme että asennat tarrat/kyltit paikoilleen, ennen kuin niissä olevat QR-koodit yhdistetään tiettyyn kassaan tai maksupisteeseen, mikäli tämä vain on mahdollista. Näin voit helpommin jaella ja asentaa tarroja/kylttejä, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä mikä QR-koodi kuuluu millekin kassalle. 

Näin tarrojen/kylttien jakelu on huomattavasti helpompaa, kuin jos olet jo yhdistänyt QR-koodit etukäteen tiettyihin kassoihin tai maksupisteisiin.

Voimme auttaa sinua luomaan tarvittavat Beacon ID –tunnukset osana tarrojen tai kylttien tuotantoa 

Voit lukea lisää kehittäjäsivustoltamme.  

Kun käytät jo olemassa olevia Beacon ID –tunnuksia

Jos sinulla on jo valmiina Beacon ID –tunnuksia, jotka on jo yhdistetty (tiettyihin) kassoihin, listaa Beacon ID –tunnukset ja niihin liitettyjen kassojen tunnukset.

Lähetä listaus Excel-tiedostona, jossa tiedot ovat eri sarakkeissa: 

  • Beacon ID –tunnukset
  • Beacon ID –tunnuksiin liitettyjen kassojen tunnukset

Kunkin Beacon ID –tunnuksen ja siihen liitetyn kassan tunnuksen tulee olla rinnakkain, jotta painotalomme osaa yhdistää tiedot oikein. 

Tarrat ja kyltit ovat sään ja puhdistuksen kestävää materiaalia. Mikäli teet tarrat tai kyltit itse, huolehdithan käyttämäsi materiaalin riittävästä kestävyydestä. 

Jos tilaat kylttejä ja käytät niihin telineitä, on kylttien painomateriaali normaalisti Silk

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Järjestelmäalustan päivitys

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.