Voinko luoda ja hallinnoida käyttäjäprofiileja MobilePay-portaalissa?

Kyllä, MobilePay-portaalissa voit helposti luoda useita käyttäjiä ja eri käyttäjärooleja, jos yrityksessäsi on tarvetta useammalle käyttäjälle.  

  • Kirjaudu MobilePay-portaaliin
  • Valitse ”Käyttäjät” vasemmasta valikosta
  • Napsauta ’Lisää uusi käyttäjä’

Voit luoda käyttäjille erilaisia rooleja: Super Manager, Manager ja Assistent. 

Huomaa: Jos hallinnoit useita yrityksiä, joilla on eri Y-tunnukset ja haluat päästä käsiksi kaikkiin Y-tunnuksiin MobilePay-portaalissa, on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Jos rekisteröit itse yrityksiä eri Y-tunnuksilla MobilePay-portaaliin, sinulla on automaattisesti täydet oikeudet järjestelmänvalvojana Super Managerin roolissa. 
  2. Jos et ole rekisteröinyt yritystä itse MobilePay-portaaliin, yrityksen rekisteröinyt Super Manager voi määrittää sinut käyttäjäksi Super Manager -roolilla tai jollakin toisella roolilla riippuen siitä, mitä toimintoja sinun on käytettävä portaalissa
     
 

Muut kysymykset kategoriassa Järjestelmäalustan päivitys

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.