Miten lopetan Subscriptionsin käytön?

Harmillista, että harkitset Subscriptionsin käytön lopettamista. Vain pääkäyttäjä voi lopettaa Subscriptionsin käytön portaalista.

  1. Kirjaudu MobilePay-portaaliin (https://mobilepay.fi/kirjaudu)
  2. Valitse Subscriptions vasemman puoleisesta valikosta
  3. Napauta Lopeta käyttö -välilehteä
  4. Napauta Jatka
  5. Lue huolellisesti läpi näkyvissä oleva teksti
  6. Valitse Kyllä, lopetan käytön, jos olet varma, että haluat lopettaa Subscriptionsin käytön
  7. Napauta Ok

Huomaathan, jos Subscriptions viimeinen aktiivinen tuotteesi, pääset MobilePay-portaaliin 30 päivän ajan Subscriptionsin käytön lopettamisen jälkeen. Näet portaalista vain historiallisia tietoja maksupaikoistasi. Saat päivän myyntisi tilillesi seuraavana pankkipäivänä. Jos et valitse uutta tuotetta käyttöösi 30 päivän sisällä, MobilePay-sopimuksesi irtisanotaan ja kaikkien käyttäjien pääsy MobilePay-portaaliin poistetaan. Mikäli et ole tehnyt integraatiota itse, muistathan huomauttaa Subscriptionsin käytön lopettamisen teknistä toteuttajaasi. 

Mikäli haluat jatkossa MobilePayn yrityspalveluita käyttöön yrityksellesi, sinun tulee tehdä rekisteröityminen uudestaan y-tunnuksella ja maksaa aloitusmaksu.

Jos käytössäsi on muitankin tuotteita, pääset hallinnoimaan muita tuotteita MobilePay-portaalin kautta niin kuin ennenkin.

 

Muut kysymykset kategoriassa Tietoa MobilePay Subscriptionsista

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.