Lataa UKK

Voinko poistaa/lisätä ryhmään jäseniä perustamisen jälkeen?

Kyllä, voit poistaa/lisätä ryhmään jäseniä. 

Tee näin: 

  • Avaa WeShare-sovellus. 
  • Napsauta Asetukset (rataskuvake oikeassa yläkulmassa). 
  • Valitse ryhmä, jonka jäsenen haluat poistaa tai lisätä. 

Jos lisäät henkilön, hän osallistuu kaikkiin tuleviin kuluihin, mutta ei aikaisempiin.  Jos poistat henkilön, hänellä ei saa olla velkaa eikä hän saa olla saamassa rahaa.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Muut kysymykset kategoriassa Käyttö

Oliko vastauksesta hyötyä?

Jos et löytänyt vastausta etsimääsi, kerrothan siitä meille, jotta voimme lisätä puuttuvan tiedon sivuillemme. Harmillisesti emme pysty vastaamaan tänne kirjoittaasi palautteeseen. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä asiakastukeen. Asiakastuen yhteystiedot löydät sivun alareunasta.