Rahaa lahjaksi MobilePaylla - nyt hauskassa paketissa

Lähetä lahja, jonka voit paketoida haluamallasi animaatiolla. Paketti on hauska avata ja sen sisältö helppo tallettaa tilille.

Helppo antaa – hauska avata

MobilePay Lahjojen avulla voit antaa rahaa lahjaksi helposti ja henkilökohtaisella tavalla. Sovelluksesta löydät valikoiman animoituja paketteja, joihin voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjan saajalle. Lahja voidaan antaa MobilePayn kautta tai lahjakoodina. Lahjakoodin voit kirjoitaa vaikkapa korttiin ja toimittaa sen lahjapöydälle tai suoraan lahjan saajalle.

  • Anna lahjasi suoraan MobilePayn kautta tai lahjakoodina.

  • Sinun ei tarvitse nostaa käteistä, ja saaja voi helposti tallettaa lahjan tililleen.

  • Valitse animoitu lahjapaketti ja kirjoita oma tervehdyksesi.

  • Voit luoda lahjan sinulle sopivalla hetkellä ja päättää sen toimitusajankohdan.

Anna rahaa lahjaksi

MobilePay Lahjat löydät sovelluksen valikosta kohdasta ”Lahjat”. Voit valita, millaisella animaatiolla lahja paketoidaan ja kirjoittaa sen yhteyteen oman tervehdyksesi. Saat myös päättää milloin lahjan saaja vastaanottaa lahjasi ­­­­­­- päivällä tai yöllä, sinä päätät!

Ilahduta lahjakoodilla

Voit antaa lahjan myös lahjakoodilla. Saat valita, millaisella animaatiolla lahja paketoidaan ja pääset myös kirjoittamaan sen yhteyteen oman tervehdyksesi. Saat koodin itsellesi ja voit antaa sen saajalle henkilökohtaisesti. Voit kirjoittaa koodin esimerkiksi kortille, tulostaa sen tai lähettää koodin viestillä. MobilePay Lahjat löydät sovelluksen valikosta kohdasta ”Lahjat”.

Pieni kustannus paketoinnista

Kun annat rahaa lahjaksi MobilePayn kautta, maksat lahjan paketoinnista 0,49 €. Kun olet valinnut lahjasi paketoinnin ja kirjoittanut oman tervehdyksesi, näet lahjan kokonaishinnan euroina. 

Maksat paketoinnista vasta, kun hyväksyt lahjan lähettämisen pyyhkäisemällä - ennen pyyhkäisemistä voit vielä muuttaa mieltäsi.

Lahjojen vastaanottaminen MobilePayn kautta ei maksa mitään. Myös lahjasumman siirtäminen omalle tilille tai sen käyttäminen suoraan MobilePayn kautta on maksutonta.

Lahjan lunastaminen

Kun olet saanut lahjan MobilePayhin, pääset avaamaan lahjan valikossa kohdasta "Lahjat". Avaa lahja painelemalla puhelimesi näyttöä. Jos olet saanut lahjakoodin, syötä saamasi koodi kohtaan "Lunasta lahjasi" ja lahjasi tulee näkyviin.

Kun olet avannut lahjan, voit siirtää lahjasumman tilillesi heti tai säästää sen MobilePayhin myöhempää käyttöä varten.

Lataa MobilePay

Eikö sinulla vielä ole MobilePayta? Ei hätää, voit ladata sen sovelluskaupastasi.

Lataa MobilePay
MobilePay Lahjat näkymä MobilePay sovelluksessa
Lataa MobilePay