Tule töihin MobilePaylle

Job - MobilePay

Sinäkin voit olla mukana luomassa MobilePayn tarinaa!

 

Kehitämme MobilePayta päivittäin tehdäksemme kaikki käyttäjille ja yrityksille tarjoamamme ratkaisut entistäkin paremmiksi. Tekeminen vaatii monenlaista osaamista - meillä on varmasti tarvetta juuri sinun taidoillesi!

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. MobilePayta käyttää erilaisissa maksutapahtumissa jo lähes 800 000 suomalaista. Vuonna 2018 kasvuvauhti on ollut huimaa: lokakuuhun mennessä sovellusta oli ladattu vuoden aikana enemmän kuin vuosina 2015-2017 yhteensä.

 

MobilePay toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, kaikilla kortteilla ja kaikilla maksutapahtumilla, kuten kuluttajien välisissä maksuissa, verkkokaupoissa, pienemmissä myymälöissä, suurilla ketjuilla, sovelluksissa, kansalaisjärjestöiden varainkeruussa, toistuvissa maksuissa ja laskujen maksussa.

Meidän joukossamme pääset haastamaan itseäsi ja olemaan mukana rakentamassa Suomen johtavaa mobiilimaksuratkaisua. Tartu haasteeseen ja lähde mukaamme kasvattamaan MobilePayta entistäkin isommaksi!

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä MobilePaylla ei ole avoimia työpaikkoja.