MobilePay hyväntekeväisyysjärjestöille

Mies keräämässä lipakseen lahjoituksia ja toinen mies tekee lahjoitusta puhelimella

Miksi valita MobilePay?

MobilePaylla on erilaisia maksuratkaisuja, joilla voit helposti kerätä lahjoituksia ja vastaanottaa maksuja hyväntekeväisyyskohdettasi varten.  Lahjoittaminen MobilePaylla on nopeaa ja turvallista.

  • Unohda riippuvuus käteisestä - MobilePayn avulla kaikki, joilla on älypuhelin, voivat tukea asiaasi.

  • 5-numeroinen MobilePay-lyhytnumero nopeuttaa lahjoittamista. Voit luoda omia lyhytnumeroita ja QR-koodeja eri keräysalueille tai kohteillesi.

  • Kätevä automatisoitu toistuva lahjoittaminen onnistuu myös MobilePaylla. Saat ilmoituksen heti, jos lahjoituksessa tapahtuu muutos.

  • Verkkosivuilla lahjoittaminen on tehty vaivattomaksi ja turvalliseksi MobilePaylla - lahjoituksissa ei summarajoituksia.

  • Pääset nopeasti alkuun ja lahjoitetut rahat siirretään automaattisesti tilillenne.

Näin käyttäjät lahjoittavat MobilePay-lyhytnumerolla

  • Avaa MobilePay

  • Syötä summa

  • Syötä keräyksen 5-numeroinen numero

  • Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä

Miten järjestöni saa MobilePay-lyhytnumeron käyttöön?

Saat MobilePay-lyhytnumeron eli maksuratkaisumme MyShopin käyttöösi napsauttamalla alla olevaa painiketta ja noudattamalla ohjeita. Heti kun järjestösi on hyväksytty, voit vastaanottaa maksuja.

Voit tarkistaa hinnastomme napauttamalla tästä.

Mies ja nainen rautatieasemalla. Naisella puhelin kädessä.

Materiaalit

Löydät logoja, suunnitteluoppaita, kylttejä ja muuta markkinointimateriaalia täältä.

materials-candyfloss-2193x3075

Ota MobilePay käyttöön järjestöllesi

MobilePay MyShop on uusi helppo tapa maksaa ja vastaanottaa maksuja myymälässä

MobilePay MyShop on loistava vaihtoehto hyväntekeväisyysjärjestöille käteisen rinnalle. Maksu tapahtuu 5-numeroisella MobilePay –lyhytnumerolla tai QR-koodin avulla. Se on mobiilimaksuratkaisu, jonka avulla hyväntekeväisyysjärjestösi voi helposti vastaanottaa ja käsitellä mobiililahjoituksia, vaikka ihmisillä ei olisi käteistä mukanaan.

Voit hakea MobilePay MyShopin järjestösi käyttöön netissä – pian olet jo valmis vastaanottamaan maksuja. Rekisteröitymisen yhteydessä saat 5-numeroisen MobilePay-tunnuksen, joka ohjaa saamasi lahjoitukset kohteeseensa. Tunnus ei ole liitetty puhelimeen tai SIM-korttiin. Jos sinulla on useita keräysalueita tai myymälöitä, voit perustaa jokaiselle oman tunnuksen.

Jos järjestölläsi on myymälä ja matkapuhelin, voit käyttää MobilePay MyShop-sovellusta päätteenä. Näin voit vastaanottaa lähimaksuja ilman kalliita maksupäätteitä.

Kun järjestösi on rekisteröitynyt, voit ladata MyShop-sovelluksen Google Playsta tai AppStoresta. Sovelluksen avulla saat hyvän yleiskuvan saaduista lahjoituksista.

Saat pääsyn myös MobilePay-portaaliin, jossa näet yleiskuvan kaikista MobilePay-lahjoituksista. Portaalissa voit perustaa uusia maksupaikkoja ja omia QR-koodeja, joita voit käyttää keräyksissä tai myymälässä. MobilePay MyShopin kautta tehdyt lahjoitukset siirretään automaattisesti tilillesi pankista riippumatta.

Lataa MyShop-sovellus