Vastaanota mobiilimaksuja ilman erillisiä kuluja tai laitehankintoja

MobilePay MyShop on juuri oikea ratkaisu sinulle, joka tarvitset helpon ja nopean maksuratkaisun yrityksesi käyttöön, olipa kyse sitten myymälästä, kahvilasta tai pop-up-myyntipisteestä. Luo tarvitsemasi QR-koodi muutamalla klikkauksella ja voit ottaa vastaan maksuja yli 2,5 miljoonalta MobilePayn käyttäjältä.
MyShop - Tee maksamisesta helppoa ja myyt enemmän

Vastaanota mobiilimaksuja ilman erillisiä kuluja tai laitehankintoja

MobilePay MyShop on juuri oikea ratkaisu sinulle, joka tarvitset helpon ja nopean maksuratkaisun yrityksesi käyttöön, olipa kyse sitten myymälästä, kahvilasta tai pop-up-myyntipisteestä. Luo tarvitsemasi QR-koodi muutamalla klikkauksella ja voit ottaa vastaan maksuja yli 2,5 miljoonalta MobilePayn käyttäjältä.
MLL Logo
Puolimatkan puutarha logo
Laajis logo
Pelastusarmeija logo
Fazer logo
Suomen Punainen Risti logo
Kummit logo
Nenäpäivä logo
Fida logo
Kirkon ulkomaanapu logo
Musti ja Mirri logo
World Vision logo
Sodexo logo
Minimarket express logo
Unicef logo
Padelkeskus logo
ISS logo
MLL Logo
Puolimatkan puutarha logo
Laajis logo
Pelastusarmeija logo
Fazer logo
Suomen Punainen Risti logo
Kummit logo
Nenäpäivä logo
Fida logo
Kirkon ulkomaanapu logo
Musti ja Mirri logo
World Vision logo
Sodexo logo
Minimarket express logo
Unicef logo
Padelkeskus logo
ISS logo
MLL Logo
Puolimatkan puutarha logo
Laajis logo
Pelastusarmeija logo
Fazer logo
Suomen Punainen Risti logo
Kummit logo
Nenäpäivä logo
Fida logo
Kirkon ulkomaanapu logo
Musti ja Mirri logo
World Vision logo
Sodexo logo
Minimarket express logo
Unicef logo
Padelkeskus logo
ISS logo

MobilePay MyShop ikoni

Kasvata myyntiäsi kustannustehokkaasti

Sinun tai asiakkaasi ei tarvitse ladata uusia applikaatiota tai hankkia erillisiä maksupäätteitä - MobilePay löytyy valmiiksi jo yli 2,5 miljoonan suomalaisen puhelimesta. Saat MyShopin käyttöösi ilman aloitus- ja kuukausimaksuja – maksat palvelusta ainoastaan silloin kun sinulla on maksutapahtumia. 

MyShop on myös kustannustehokas maksutapa, kun palvelun myötä käteisen käsittelyn aikaa ja rahaa vievät vaiheet jäävät arjestasi pois.MobilePay devices icon

Huoletonta hallinnointia

MobilePayn itsepalveluportaalista näet kattavan koosteen rahavirroista. Portaalissa voit helposti seurata ja hallinnoida reaaliaikaisesti myyntejäsi, ladata myynti- ja siirtoraportteja tai tehdä maksun palautuksia.

MobilePay roadsign icon

Käytä missä vain, milloin vain

Ota MyShop käyttöön nopeasti ilman huolta vaivalloisista laitehankinnoista

Et tarvitse erillisiä maksupäätteitä tai kassajärjestelmiä. MyShopin käyttöön riittää vain QR-koodi tai lyhytnumero, jonka avulla keräät mobiilimaksut ajasta ja paikasta riippumatta. 

 

MobilePay big sale icon

Nopeat tilitykset päivittäin

Älä huolehdi pitkiksi venyvistä tilitysajoista, siirrämme maksutapahtumien tilitykset automaattisesti tilillesi päivittäin.

Käytä sinulle sopivalla tavalla

MobilePay MyShop taipuu monenlaista käyttöä varten. Sinä päätät, haluatko kerätä maksuja helposti QR-koodin, lyhytnumeron vai helppokäyttöisen maksulinkin avulla. Mikään maksutavoista ei sulje toisiaan pois, vaan voit käyttää niitä tarpeen mukaan myös rinnakkain.

 

Tutustu eri maksutapoihin nuolta klikkaamalla.

Maksaminen MyShop QR-koodilla

1. Vastaanota maksuja QR-koodin avulla

QR-koodilla maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakkaasi avaa MobilePayn, skannaa QR-koodin ja syöttää tarvittavan summan. Maksaminen tapahtuu yhdellä swaippauksella ja maksuvahvistus näkyy automaattisesti puhelimen näytöllä maksun jälkeen. 

Tarvittaessa QR-koodiin on mahdollista sisällyttää automaattisesti maksettava summa. Tällöin asiakkaan ei tarvitse kuin skannata QR-koodia ja hyväksyä maksu swaippaamalla.

2. Vastaanota maksuja lyhytnumeron avulla

MyShopissa maksaminen on mahdollista myös 5-numeroisen lyhytnumeron avulla: Asiakas syöttää lyhytnumeron ja tarvittavan summan ja hyväksyy maksun swaippaamalla. Nopeaa ja vaivatonta! Asiakas voi vahvistaa maksun näyttämällä maksuvahvistuksen puhelimen näytöltä.

Maksaminen MobilePay MyShopin maksulinkillä

3. Vastaanota maksuja maksulinkin avulla

MyShopin maksulinkki on yksinkertainen verkko-osoite, jonka avulla asiakkaasi on helppo maksaa silloin, kun he eivät ole fyysisesti läsnä esimerkiksi myymälässäsi.  

Luo maksulinkki ja lähetä se asiakkaallesi esimerkiksi sähköpostin, laskun tai tekstiviestin välityksellä. Sen sijaan, että asiakas joutuu kirjautumaan verkkopankkiinsa ja syöttämään tilinumeron ja summan, hän napsauttaa linkkiä tai skannaa QR-koodin ja hoitaa maksun nopeasti MobilePaylla. 

Joustava maksuratkaisu tarpeeseen kuin tarpeeseen

Etsitpä sopivaa maksuratkaisua messuille, torille tai urheiluhalliin, MyShopilla vastaanotat maksut ja lahjoitukset siellä missä asiakkaasi ovat. Maksuratkaisua käyttävät jo tuhannet yrittäjät, yhdistykset ja yritykset.
Myy ja vastaanota maksut nopeasti ilman ylimääräisiä laitehankintoja tai kiinteää toimipistettä. MobilePaylla maksaminen on myös asiakkaallesi helppoa, kun maksaminen tapahtuu jo ennestään käytössä olevan maksusovelluksen avulla.


Unohda riippuvuus käteisestä. MobilePayn avulla jokainen, jolla on älypuhelin, voi tukea asiaasi. Lahjoittaminen on entistä vaivattomampaa - käteisen sijaan rahalahjoitus tapahtuu kätevästi QR-koodin tai lyhytnumeron avulla. Voit myös seurata ja hallinnoida rahalahjoituksia raaliaikaisesti MobilePay-portaalissa.

Jos etsit ratkaisua toistuvien kuukausilahjoitusten vastaanottoon, on sillon MobilePay Subscriptions järjestöllesi oikea maksuratkaisu. Verkkosivujen kautta tapahtuva lahjoittaminen onnistuu näppärästi MobilePay Onlinen avulla. MobilePaylla nopeutat palvelua, lyhennät jonoja ja tarjoat nykyaikaisen sekä korttia ja käteistä sujuvamman maksutavan myös nuoremmalle asiaskunnallesi. Samalla vapautat työntekijöiden aikaa, kun rahastamisen sijaan he voivat keskittyä asiakkaan palvelemiseen.


Olipa kyseessä pelimaksu, sisäänpääsymaksu tai välinevuokra, voi maksamisen hoitaa helposti MobilePaylla. Koska QR-koodilla maksaminen onnistuu joustavasti myös etänä, asiakkaan tai asiakaspalvelijoiden fyysistä läsnäoloa ei välttämättä tarvita. MobilePayta käytetään laajasti jo useissa urheilukeskuksissa ympäri Suomen.


MobilePaylla siirretään jo yli 11 miljoonaa euroa päivittäin

Yli 1000
uutta MobilePay-käyttäjää joka päivä
Lähes 340 000
MobilePay-maksua päivittäin

Ketterästi käyttöön

Ota MyShop käyttöön käden käänteessä. 

 1. Rekisteröidy asiakkaaksi täyttämällä yksinkertainen lomake ja valitsemalla MyShop maksuratkaisuksi MobilePay-portaalissa.
 2. Täytä vielä lakisääteiset yrityksesi tuntemistiedot. Tämä on tärkeä osa asiakkaan tuntemisprosessiamme. 
 3. Valmista - jää odottamaan yhteydenottoamme.

Kun olemme käyneet tiedot kanssasi läpi, pääset tilaamaan haluamasi määrän QR-tarroja kätevästi suoraan MobilePay-portaalista.

Digitaalinen lyhytnumero on käytössäsi saman tien ja niitä voit luoda niin paljon kuin tarvitset. 

Lue lisää: Rekisteröityminen yritysasiakkaaksi

Kun yrityksesi on rekisteröitynyt, voit ladata MyShop-sovelluksen Google Playsta tai AppStoresta. Sovelluksella saat täyden yleiskatsauksen vastaanotetuista maksuista ja voit hallinnoida niitä missä tahansa. Voit myös lähettää maksutoimeksiantoja suoraan asiakkaasi puhelimeen. Jos sinulla on myymälässäsi kännykkä, voit käyttää MobilePay MyShop -sovellusta maksupäätteenä.

Lataa MyShop-sovellus
Nainen puhelimella MyShop-sovellus auki ja tietokoneella auki MobilePay-portaali

Mobiilimaksaminen laskee lahjoittamisen kynnystä

Selkeästi kynnys lahjoittamiseen on madaltunut MobilePayn käyttöönoton myötä. MobilePay on monipuolinen maksutapa, joka toimii kadulla, verkossa ja painetussa materiaalissa. Me voidaan niin monella tavalla viestiä MobilePaylla lahjoittamisesta. Tekniikka taipuu moneen ja se on kyllä hyvä.

Mia Ekström, Suomen Punainen Risti
MobilePaylla lahjoittaminen SPR:lle

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

Hinta per tapahtuma

1,75%

Ei aloitusmaksua eikä kuukausimaksua.

  Two people having working on a ipad together

  Kahvilan tiskillä mukeja ja kuppeja

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  QR-koodien, lyhytnumeroiden tai maksulinkkien määrää ei ole rajoitettu. Voit siis luoda niin monta QR-koodia, lyhytnumeroa tai maksulinkkiä kuin tarvitset.


  • MyShop on tarkoitettu ensisijaisesti fyysiseen kauppaan, jossa tuote tai palvelu siirtyy kauppiaalta asiakkaalle samaan aikaan maksun kanssa.
  • MyShop soveltuu myös etämyyntiin silloin, kun palvelu tai tuote toimitetaan asiakkaalle etukäteen tai samaan aikaan maksun kanssa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi verkon yli tapahtuvat striimauspalvelut, kuten jumppa- tai personal trainer –tunnit, joissa asiakas maksaa saamastaan palvelusta sen saatuaan, tunnin päätyttyä.  
  • Sen sijaan esimerkiksi puolen vuoden jäsenyysmaksun maksaminen MyShopilla ei ole ehtojemme mukaista, sillä maksu on tällöin veloitettu etukäteen, jolloin kyse on ennakkomyynnistä.


  Helppokäyttöisessä MobilePay-portaalissa voit seurata reaaliaikaisesti myyntiäsi, perustaa uusia maksupaikkoja, ladata raportteja tai tilata lisää tarroja.  Portaalin käyttö on sinulle täysin ilmaista. Tutustu portaaliin tarkemmin napauttamalla tästä.


  Ei hätää! Voit rekisteröidä jokaiselle myymälälle tai myyntipisteelle oman QR-koodin, lyhytnumeron tai maksulinkin. Tilitystä varten voit liittää haluamasi tilin jokaiseen maksupaikkaan erikseen. Maksupaikan luominen tai poistaminen tapahtuu helposti MobilePay-portaalissa. 


  Valmiina aloittamaan?

  Saat MyShopin käyttöösi rekisteröitymällä palveluun MobilePay-portaalissa.

  Mietitkö vielä, soveltuuko MyShop juuri omalle yrityksellesi ja toimialaasi? Laita meille viestiä, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

  Oletko jo MyShopin käyttäjä? Luomalla maksulinkkejä ja QR-koodeja teet maksamisesta helpompaa asiakkaillesi ja näet heti mistä maksussa on kyse.