MobilePay MyShop

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus maksaa mobiilissa. MobilePay MyShop on kustannustehokas maksuratkaisu yrityksille ja yhdistyksille ilman erillisiä laitehankintoja.
Lapsi ja nainen kaupan kassalla maksamassa ostoksia puhelimella

Miksi MobilePay MyShop?

MyShopin saa käyttöön helposti, eikä ratkaisua tarvitse integroida muihin laitteisiin.

 • Saat 5-numeroisen MobilePay-lyhytnumeron, jolla vastaanotat maksuja.

 • Voit itse perustaa niin monta uutta maksupaikkaa, kuin tarvitset.

 • Ei kalliita maksupäätteitä. Aloita maksujen vastaanottaminen rekisteröitymällä verkossa.

 • Saat maksut pankkitilillesi automaattisesti päivittäin.

Näin helposti maksat MobilePay MyShopilla

 • Avaa MobilePay.

 • Anna summa.

 • Anna 5-numeroinen lyhytnumero tai hae myymälä luettelosta kohdasta ”lähistöllä olevat myymälät”.

 • Hyväksy maksu pyyhkäisemällä.

MyShop ensisijaisesti fyysiseen toimipisteeseen

 • MyShop on tarkoitettu ensisijaisesti fyysiseen kauppaan, jossa tuote tai palvelu siirtyy kauppiaalta asiakkaalle samaan aikaan maksun kanssa.

 • MyShop soveltuu myös etämyyntiin silloin, kun palvelu tai tuote toimitetaan asiakkaalle etukäteen tai samaan aikaan maksun kanssa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi verkon yli tapahtuvat striimauspalvelut, kuten jumppa- tai personal trainer –tunnit, joissa asiakas maksaa saamastaan palvelusta sen saatuaan, tunnin päätyttyä.

 • Sen sijaan esimerkiksi puolen vuoden jäsenyysmaksun maksaminen MyShopilla ei ole ehtojemme mukaista, sillä maksu on tällöin veloitettu etukäteen, jolloin kyse on ennakkomyynnistä.

 • Jos olet tarjoamassa palveluita tai tuotteita, jotka toimitetaan asiakkaalle maksutapahtuman jälkeen, on MobilePay Online siihen oiva ratkaisu.

MobilePay MyShop - maksaminen toimipisteellä

Luomalla maksulinkin teet maksamisesta helpompaa asiakkaillesi.

Hinnasto

Aloitusmaksu (1.1.2022 alkaen) 99 € + ALV 24 %

Palvelun kuukausimaksu 0 €

Tapahtumia vuodessa

Hinta/tapahtuma

 • 1 - 1.999
  0,75%
 • 2.000 - 9.999
  0,60%
 • 10.000 - 24.999
  0,50%
 • 25.000 - 100.000
  0,40%
 • + 100.000
  0,35%
 • Minimiveloitus kaikissa portaissa 0,06 €/tapahtuma. Bruttotilityksen palvelumaksu 4 € / per lasku + ALV 24%. Nettotilityksen palvelumaksu 0 €.

Nainen maksaa välipalan MobilePay sovelluksella kahvilassa

Miten yritykseni saa MyShopin käyttöön?

Saadaksesi MobilePay MyShopin käyttöön, sinun tulee rekisteröityä alla olevasta linkistä. Kun myymäläsi on hyväksytty, voit aloittaa maksujen vastaanottamisen. Et joudu täyttämään papereita tai hankkimaan uusia laitteita päästäksesi alkuun.
Lapsi ja nainen kaupassa katselemassa tuotevalikoimaa leluista

Materiaalit

Löydät logoja, suunnitteluoppaita, kylttejä ja muuta markkinointimateriaalia täältä.

materials-candyfloss-2193x3075

Ota MobilePay MyShop käyttöön yrityksessäsi

MobilePay MyShop on helppo tapa maksaa ja vastaanottaa maksuja myymälöissä

MobilePay MyShop on yksinkertaisin maksuratkaisumme yrityksille. Se on mobiilimaksuratkaisu, joka helpottaa maksamista myymälässä. Maksu tapahtuu 5-numeroisen lyhytnumeron avulla, joten lompakkoa ei tarvitse pitää aina mukana, vaan matkapuhelin riittää.  

Voit luoda niin monta lyhytnumeroa, kuin tarvitset

MobilePay MyShopia käytettäessä mobiilimaksujen vastaanottaminen ja käsitteleminen on helppoa. Rekisteröidy netissä, ja pian olet valmis vastaanottamaan maksuja. Saat rekisteröityessäsi 5-numeroisen MobilePay-numeron, jolla vastaanotat maksuja. Numero ei ole yhteydessä puhelimeen tai SIM-korttiin. Jos sinulla on useampi myymälä, voit rekisteröidä jokaiselle oman numeron. Jos sinulla on myymälässäsi kännykkä, voit myös käyttää MobilePay MyShop -sovellusta maksupäätteenä. Näin voit vastaanottaa mobiilimaksuja investoimatta kalliisiin maksupäätteisiin.

Kun yrityksesi on rekisteröitynyt, voit ladata MyShop-sovelluksen Google Playsta tai AppStoresta. Sovelluksella saat täyden yleiskatsauksen vastaanotetuista maksuista ja voit hallinnoida niitä missä tahansa. Voit myös lähettää maksutoimeksiantoja suoraan asiakkaasi puhelimeen.

Hallinnoi MyShopia MobilePay-portaalissa

Saat samalla myös pääsyn MobilePay-portaaliin, jossa voit hallinnoida kaikkia MobilePay-maksujasi. Portaalin kautta voit itse perustaa uusia maksupaikkoja, joille saat heti uuden 5-numeroisen lyhytnumeron.  Voit myös luoda omia QR-koodeja, joita voit lähettää asiakkaille tai laittaa esille myymälääsi. MobilePay MyShopin kautta saamasi tulot siirretään automaattisesti tilillesi, riippumatta siitä, missä pankissa sinulla on tili.

Lataa sovellus