MobilePaylta maksuratkaisut kaikenlaiseen kaupankäyntiin

Tarjoa asiakkaillesi nykyaikainen tapa maksaa. MobilePaylla tavoitat yli 2,2 miljoonaa aktiivista käyttäjää - joka päivä.

MobilePay löytyy jo yli 30 000 maksupisteestä

Roberts coffee logo
Arnolds logo
McDonalds logo
Kummit logo
Life logo
Padelkeskus logo
Jungle Juice Bar logo
Musti ja Mirri logo
Hartwall logo
Suomalainen kirjakauppa logo
Roberts coffee logo
Arnolds logo
McDonalds logo
Kummit logo
Life logo
Padelkeskus logo
Jungle Juice Bar logo
Musti ja Mirri logo
Hartwall logo
Suomalainen kirjakauppa logo

Vastaanota maksuja sujuvammin QR-koodilla

 • <strong>Saumaton asiakaskokemus</strong>
  QR-koodit tarjoavat asiakkaallesi helpon ja turvallisen tavan maksaa mitä tahansa arjen ostoksia - ilman korttimaksamisen lähimaksurajoja.

  Vastaanotat mobiilimaksut entistä nopeammin - maksamiseen riittää vain QR-koodin skannaus ja maksun hyväksyminen suoraa mobiilimaksusovelluksessa. Maksutapahtuma on ohi muutamissa sekunneissa.

 • <strong>Helpota myyntiä, vähennä kustannuksia</strong>
  Sinun tai asiakkaasi ei tarvitse ladata uusia applikaatiota tai hankkia erillisiä maksupäätteitä - MobilePay löytyy valmiiksi jo yli 2,2 miljoonan suomalaisen puhelimesta.

  QR-koodi on myös kustannustehokas maksutapa, kun palvelun myötä käteisen käsittelyn aikaa ja rahaa vievät vaiheet jäävät arjestasi pois.

 • <strong>Nopeat tilitykset ja reaaliaikainen seuranta</strong>
  Ei huolta pitkiksi venyvistä tilitysajoista. Me siirrämme maksutapahtumien tilitykset automaattisesti tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

  Helppokäyttöisessä itsepalveluportaalista voit seurata reaaliaikaisesti rahaliikennettäsi, ladata myynti- ja siirtoraportteja sekä tehdä maksun palautuksia.

MobilePay QR-koodin avulla maksaminen kahvilassa

Joustavava maksutapa joka tarpeeseen

Etsitpä sopivaa maksuratkaisua kivijalkaliikkeeseen, messuille, kahvilaan tai urheiluhalliin, MobilePaylla vastaanotat maksut ja lahjoitukset siellä missä asiakkaasi ovat. Maksuratkaisua käyttävät jo tuhannet yrittäjät, yhdistykset ja yritykset.
MobilePaylla nopeutat palvelua, lyhennät jonoja ja tarjoat nykyaikaisen sekä korttia ja käteistä sujuvamman maksutavan myös nuoremmalle asiaskunnallesi. Samalla vapautat työntekijöiden aikaa, kun rahastamisen sijaan he voivat keskittyä asiakkaan palvelemiseen tai tilausten valmisteluun.


Anna asiakkaillesi mahdollisuus ostaa ja maksaa omassa tahdissaan. MobilePaylla maksaminen on äärimmäisen helppoa: Asiakas skannaa QR-koodin ja hyväksyy maksun yhdellä swaippauksella. Saat tiedon maksusta reaaliajassa, vaikka et olisi itse paikalla.Olipa kyseessä pelimaksu, sisäänpääsymaksu tai välinevuokra, voi maksamisen hoitaa helposti MobilePaylla. Koska QR-koodilla maksaminen onnistuu joustavasti myös etänä, asiakkaan tai asiakaspalvelijoiden fyysistä läsnäoloa ei välttämättä tarvita. MobilePayta käytetään laajasti jo useissa urheilukeskuksissa ympäri Suomen.


Lisäämällä QR-koodin itsepalveluautomaatin maksutavaksi, mahdollistat asiakkaillesi nopean ja kontaktittoman maksuvaihtoehdon ilman kortti- tai käteismaksua. Asiakkaan ei tarvitse kuin skannata QR-koodi ja hyväksyä maksu MobilePay-sovelluksessa. Sujuva maksukokemus sitouttaa asiakkaitasi ostamaan automaateista yhä useammin. 


Myy ja vastaanota maksut nopeasti ilman ylimääräisiä laitehankintoja tai kiinteää toimipistettä. MobilePaylla maksaminen on myös asiakkaallesi helppoa, kun maksaminen tapahtuu jo ennestään käytössä olevan maksusovelluksen avulla.


Maksuratkaisu myymälöihin ja toimipaikoille

MyShop - Ota maksuja vastaan lyhytnumerolla tai QR-koodilla

MobilePay MyShop on joustava ja mutkaton maksuratkaisu, jossa maksaminen tapahtuu vaivattomasti lyhytnumeron tai QR-koodin avulla. Et tarvitse kalliita maksupäätteitä tai integraatiota kassajärjestelmään.

MyShop sopii erityisesti pienille yrityksille tai yhdistyksille, jotka etsivät kevyttä maksuratkaisua esimerkiksi myymälä- tai itsepalveluympäristöön.

Asiakas skannaamassa QR-koodia MobilePaylla vuokratakseen padel mailan.

MobilePaylla siirretään jo yli 11 miljoonaa euroa päivittäin

Käyttäjät ikoni

Yli 1000
uutta MobilePay-käyttäjää joka päivä

Money icon

Lähes 340 000
MobilePay-maksua päivittäin

Joustava hinnoittelu

MobilePayn tuotekohtaisten hinnoittelupakettien avulla tiedät aina mistä maksat.
Mies seisomassa leipä käsissä kahvilassa

Oletko Suomen Yrittäjien jäsen? Hyödynnä etusi

Olemme aloittaneet yhteistyön Suomen Yrittäjien kanssa. Yhteistyön ansiosta tarjoamme Yrittäjien jäsenille seuraavat edut: 

 • Uusille MobilePay-asiakkaille aloitusmaksu -50 %, edun arvo 49,50 € (+alv 24%)
 • Vuoden 2023 loppuun saakka kuukausimaksusta -25 % alennus: Suomen Yrittäjien jäsenille 4,40 €/kk (+alv 24%), normaalisti 5,90€/kk +alv 24%
Näin saat edun käyttöösi:

Kirjaudu MobilePayn kumppanietusivulta Suomen Yrittäjien jäsensivuille ja ota etukoodi talteen. Kun rekisteröidyt MobilePayn asiakkaaksi, kirjoita etukoodi kampanjakoodi-kenttään ja saat edut käyttöösi automaattisesti.

Lisätietoa löydät Suomen Yrittäjien kumppanisivulta

Olemme täällä sinua varten

<center>Tarvitsetko lisätietoa palvelusta tai apua sopivan ratkaisun valinnassa? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

<strong>Halutessasi pääset alkuun aloittamalla rekisteröitymisen.</strong></center>