MobilePay AppSwitch

MobilePay AppSwitch on yhä useammin maksutapana Suomen ladatuimmissa sovelluksissa. Turvallinen MobilePay-maksutapa sisältää vahvan tunnistautumisen ja se on lisäksi helppo ja nopea tapa maksaa sovelluksissa myös PSD2-maksupalveludirektiivin astuessa voimaan.
Tytöt istumassa sohvalla syömässä pizzaa

Miksi MobilePay AppSwitch?

MobilePay AppSwitch -sovelluksella asiakkaasi saavat maksettua ostoksensa kätevästi ja nopeasti.

Muita, joilla on MobilePay AppSwitch:

HSL logo
ResQ Club logo
Wolt logo
  • Maksaminen on nopeaa ilman korttitietojen syöttämistä.

  • Sovelluksessa maksamiseen ei tarvita kuin matkapuhelin.

  • Lisää tyytyväisiä asiakkaita – jo sadat tuhannet suomalaiset maksavat MobilePaylla.

Näin asiakkaasi maksavat AppSwitchilla

  • Valitse MobilePay-maksu sovelluksessa

  • Sovellus siirtyy automaattisesti MobilePayhin

  • Hyväksy maksu pyyhkäisemällä

  • MobilePay siirtyy takaisin sovellukseen

Nainen maksamassa HSL matkalippua MobilePaylla

Teemme päivityksiä MobilePay AppSwitchiin

Olemme päivittämässä MobilePay AppSwitchia, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin myös tulevaisuudessa. Jotta voitte ottaa jatkossakin maksuja vastaan MobilePay AppSwitchilla, tulee teidän integroitua uusiin API rajapintoihin. Integraation voi aloittaa 1. lokakuuta 2021 alkaen.

Huomioithan, että päivityksestä johtuen AppSwitch ei ole valittavissa MobilePay-portaalissa 30.9.2021 asti.

Mitä uutta päivitys tuo mukanaan?

Päivityksen jälkeen voit hallinnoida AppSwitch –ratkaisuasi MobilePay-portaalissa itsepalvelukanavan kautta. Avaamme portaalin 1.10.2021. Lisätietoa MobilePay-portaalista löydät täältä.

Päivityksen yhteydessä MobilePay AppSwitch saa myös uuden nimen: MobilePay for app payments. Uusi nimi kuvastaa paremmin kyseisen tuotteen käyttötarkoitusta.  

Pääsy testiympäristöön

Testiympäristömme on viimeisiä yksityiskohtia vaille valmis. Jos haluat jo aloittaa kehitystyön eivätkä sinua häiritse pienet hienosäädöt testiympäristössä, ole meihin yhteydessä alapuolelta, jos haluat aloittaa testaamisen jo ennakkoon. Saatuamme viestisi, olemme sinuun yhteydessä. 

Haluatko pääsyn testiympäristöön?

Lähetä meille yhteystietosi

Käsittelemme kerättyjä henkilötietoja vastataksemme pyyntöösi. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojatiedotteestamme.

Hinnasto

Kiinteät maksut

AppSwitch-sopimuksen perustaminen: 0 €

Palvelun kuukausimaksu: 0 €

Bruttotilityksen palvelumaksu: 4 € / per lasku (+ alv)

Nettotilityksen palvelumaksu: 0 €

Käyttömaksut

Tapahtumakulut: 0,90 %/tapahtuma
(min. 0,06 €)

(kaikki kulut veloitetaan tilityksen yhteydessä, ellei erikseen sovittu)

Sopiiko AppSwitch yritykselleni?

AppSwitchin edellytyksenä on, että tuotteitasi tai palveluitasi voi käyttää sovellusmaailmasi ulkopuolella. Ne voivat olla esimerkiksi lippuja tai pikaruokaa.

Päästäksesi alkuun AppSwitchin kanssa saat käyttöösi kehityspaketin, joka auttaa sinua integroimaan MobilePayn sovellukseesi. Sovellus integroidaan API-rajapintaan, joka keskustelee MobilePayn taustajärjestelmän kanssa.
Henkilö maksamassa Wolt tilausta MobilePay AppSwitchilla

MobilePay AppSwitch on helppo maksuratkaisu yrityksesi sovellukseen

MobilePay AppSwitch on yksi monista yrityksille tarjoamistamme ratkaisuista. Kun MobilePay AppSwitch on integroitu sovellukseesi, saat helpon maksuratkaisun yrityksesi sovellukseen, ja asiakkaiden on helpompi maksaa palveluistasi tai tuotteistasi sovelluksessa.

MobilePay AppSwitchin avulla asiakas saa paremman ostokokemuksen sovelluksessa maksaessaan. Ostos voidaan toteuttaa suoraan matkapuhelimessa antamatta korttitietoja. MobilePayhin voi liittää vaikka kaikki maksukorttinsa, joten maksuun voi helposti valita haluamansa kortin: VISA, MasterCard tai Visa Electron. 
Miten AppSwitch toimii?
Sovelluksessasi valitaan MobilePay-maksu ja sovellus siirtyy automaattisesti MobilePayhin, jossa maksu toteutetaan yhdellä pyyhkäisyllä. Tämän jälkeen MobilePay siirtyy automaattisesti takaisin sovellukseesi. 

MobilePay toimii yhdessä sovelluksesi kanssa
Päästäksesi alkuun MobilePay AppSwitchin kanssa saat käyttöösi SDK-palvelun (Software Developement Kit), jonka avulla voit integroida MobilePayn yrityksesi sovellukseen. MobilePay API:n avulla hallinnoit maksuja ja kommunikoit MobilePayn taustajärjestelmän kanssa. Maksuratkaisu tukee Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiä, ja teknisestä dokumentaatiostamme näet, kuinka integroit MobilePayn maksutavaksi sovellukseesi.