12. marraskuuta 2018

MobilePayn Black Friday -kampanja - voita 2000 euron lahjakortti!

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut MobilePayn Black Friday -kampanja starttaa jälleen laajempana kuin koskaan aiemmin. Maksa ostoksesi MobilePaylla missä tahansa verkkokaupassa, jossa MobilePay on maksutapana, ja voit voittaa 2000 euron lahjakortin valitsemaasi verkkokauppaan!

Mies seisomassa toisessa kädessä lompakko ja toisessa käteistä, joka tippuu

Joko olet ehtinyt kaivaa ostohoususi esiin? Se kannattaa, sillä viikolle 47 sijoittuu yksi maailman suurimmista alennuspäivistä: Black Friday. Yhdysvalloista lähtölaukauksensa saanut alennuspäivä on tänä vuonna virallisesti perjantaina 23. marraskuuta, mutta MobilePay lanseeraa Black Friday -henkisen kampanjan koko Black Friday -viikon ajaksi ajalle 19.-26.11.2018. Nyt jos koskaan kannattaakin maksaa ostoksiaan MobilePaylla!

Kilpailuun osallistutaan maksamalla ostos Black Friday -viikolla (19.-26.11.2018) MobilePaylla missä tahansa verkkokaupassa, joka hyväksyy MobilePay-maksamisen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi kappale 2 000 euron lahjakortteja verkkokauppaan, jossa voi maksaa MobilePaylla. Voittaja saa itse valita verkkokaupan, johon hän haluaa lahjakortin käytettäväkseen.

Onnea kaikille kilpailuun ja mahtavaa Black Friday -viikkoa! ;)

Lue tarkemmat kilpailusäännöt täältä.

Maksaminen verkkokaupassa

Katso videoilta, miten helppoa verkkokaupassa maksaminen MobilePaylla on!

Maksaminen verkkokaupassa matkapuhelimella
Maksaminen verkkokaupassa tietokoneella

Tiesitkö, että MobilePaylla voi maksaa jo yli 10 000 verkkokaupassa! Lue lisää.