Turvallisuus ensin

Haluamme, että asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi käyttäessään MobilePayta. Tältä sivulta löydät lisätietoa MobilePayn turvallisuuteen liittyen.
Mies kannykalla keittiossa

Kalasteluviestejä liikkeellä!

MobilePayn nimissä on liikkeellä kalasteluviestejä, joissa käyttäjän osoitetietoja tai pankkitunnuksia yritetään saada huijareiden haltuun. Jos olet saanut tällaisen MobilePayn nimissä lähetetyn viestin, poista viesti äläkä avaa viestissä olevia linkkejä.

Haluamme muistuttaa, että MobilePay ei koskaan kysy käyttäjien pankkitunnuksia, tilinumeroa tai pyydä käyttäjää tunnistautumaan tekstiviestin tai sähköpostin välityksellä.

Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme turvallisuutta ja teemme toimenpiteitä, joilla pyrimme estämään tekstiviestitse tapahtuvia tietojenkalasteluyrityksiä tulevaisuudessa. Pyydämme käyttäjiämme kuitenkin valppauteen ja tunnistamaan mahdollisen huijauksen merkit. Jos saat viestejä MobilePayn nimissä, etkä ole täysin varma ovatko viestit aitoja, voit aina olla yhteydessä asiakastukeemme.
Kalasteluviestejä liikkeellä MobilePaylla

Turvallisuus MobilePay-sovelluksessa

Turvallisuus kaikissa maksutilanteissa

Kun kehitämme digitaalisia ratkaisuja, turvallisuus on aina olennainen osa ja sisäänrakennettuna kaikkiin ratkaisuihimme. 
Siksi MobilePayssa esiintyy väärinkäyttöä erittäin vähän. 

Tietosi ovat suojattuja

Kukaan ulkopuolinen ei voi koskaan lukea korttisi tietoja sovelluksesta. Tilitietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi ovat MobilePayssa suojassa henkilökohtaisen tunnusluvun, sormenjälki- tai kasvotunnisteen takana. Kaikki siirrot ja maksutapahtumat kirjautuvat  järjestelmiimme. 

Nollatoleranssi väärinkäytöksiä vastaan

Teemme tiivistä yhteistyötä poliisin kanssa, ja meillä on nollatoleranssi väärinkäytöksien suhteen. Väärinkäytöksestä jää aina digitaalinen jälki, joten poliisi ja MobilePay pystyvät jäljittämään väärinkäyttäjän ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.  MobilePaylla tehdystä väärinkäytöksestä tehdään aina ilmoitus poliisille.

Ohjeita turvalliseen maksamiseen

Tänne olemme koonneet ohjeita, joita noudattamalla voit käyttää MobilePayta turvallisesti  erilaisissa maksutilanteissa. Jos kuitenkin havaitset huijauksen tai epäilyttäviä tapahtumia, toimi ripeästi.  Lue lisää tältä sivulta.