13. syyskuuta 2019

MobilePayn käyttörajat nousevat

MobilePayn käyttörajat päivittyvät 17.9.2019. Jatkossa käyttäjät voivat siirtää ja vastaanottaa maksuja entistä enemmän.

Woman on a laptop.

Tiistaina tapahtuvan päivityksen myötä MobilePayn käyttäjät voivat siirtää ja vastaanottaa maksuja entistä enemmän. Suosittelemme päivittämään sovelluksen, jotta uudet maksurajat päivittyvät käyttöön. 

 

Yksityishenkilöiden välisten siirtojen vuosiraja nousee 20 000 euroon ja vuorokausiraja 1000 euroon. Uudet maksurajat koskevat pankkitunnuksilla tunnistautuneita käyttäjiä. Tunnistautumaton käyttäjä voi siirtää MobilePay-sovelluksella yhteensä 5 000 euroa vuodessa ja 100 euroa vuorokaudessa.

 

Kaupoissa, myyntiautomaateissa ja sovelluksissa maksettaessa käyttäjien vuorokausiraja on 2000 euroa, mutta vuosirajaa käyttäjän ja yritysten välisissä maksuissa ei jatkossa ole. Verkkokaupoissa MobilePaylla maksettaessa varsinaisia vuosi- tai vuorokausirajoja ei ole, vaan maksu tapahtuu jatkossakin valitun maksukortin limiittien puitteissa.

 

Mobiilimaksaminen kehittyy Suomessa hurjaa vauhtia. MobilePaylla on jo yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää Suomessa ja sovellukseen rekisteröityy joka päivä 1500 uutta ihmistä. Kasvu on ollut nopeaa etenkin kuluttajilta yrityksille tapahtuvien maksujen osalta, jotka ovat nelinkertaistuneet vuodessa.  MobilePay-sovellusta voikin käyttää maksuvälineenä jo yli 16 000 kaupassa, sovelluksessa ja verkkokaupassa. MobilePay-sovellus soveltuu nykyään myös laskujen maksamiseen.

 

Vinkki maksurajojen seuraamiseen

 

Omia maksurajojaan ja niiden kehitystä voi seurata kätevästi suoraan MobilePaysta kohdasta Valikko > Asetukset (ratassymboli oikeassa yläkulmassa) > Maksurajat 

 

 

Lisätietoja

17.9.2019 alkaen voit siirtää ja vastaanottaa MobilePay-sovelluksella yhteensä enintään 5 000 euroa kalenterivuodessa sekä siirtää enintään 100 euroa vuorokaudessa.

Mikäli olet tunnistautunut pankkitunnuksillasi, voit siirtää ja vastaanottaa MobilePay-sovelluksella yhteensä enintään 20 000 euroa kalenterivuodessa yksityishenkilöiden välillä sekä siirtää enintään 1 000 euroa vuorokaudessa yksityishenkilöille ja 2 000 euroa vuorokaudessa yrityksille.

Käyttörajat käyvät ilmi MobilePay-sovelluksessa. Mikäli MobilePay-sovellukseen liitetyssä maksukortissa on edellä mainittuja käyttörajoja pienemmät käyttörajat, sovelletaan maksukortin käyttörajoja.