26. syyskuuta 2019

MobilePay on mukana Nälkäpäivä-keräyksessä tänäkin vuonna

MobilePay tarjoaa Nälkäpäiväkeräykseen sujuvan lahjoitustavan – voit lahjoittaa helposti puhelimellasi.

Henkilö puhelin kädessä MobilePay auki tekemässä lahjoitusta

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin keräys, jolla kerätään varoja katastrofirahastoon. Keräys järjestetään joka vuosi syyskuussa, jolloin katukuvaan ilmestyvät tutut punaiset keräyslippaat. Lahjoituksen voi tehdä helposti myös MobilePaylla lähettämällä rahaa numeroon 10900. Nälkäpäivän katukeräys on voimassa 26-28.9.2019, mutta netissä lahjoituksia voi tehdä lokakuun loppuun asti.

Keräysvaroilla autetaan ympäri maailman

Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti juuri siellä, missä avun tarve on suurin. Katastrofirahaston varoilla autetaan esimerkiksi luonnonmullistusten ja konfliktien uhreja ympäri maailman. 

Tällä hetkellä on erityisesti pulaa puhtaasta vedestä ja ilmastonmuutos sekä luonnonmullistukset pahentavat tilannetta. Suomessa Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla autetaan muun muassa tulipalossa kotinsa menettäneitä ja koulutetaan henkisen tuen vapaaehtoisia.

Lue lisää Nälkäpäivä-keräyksestä

Lisätietoja kampanjasta:

MobilePay: Päivi Tervo, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, paivi.tervo@mobilepay.fi

Punainen Risti: Maija Keskinen-Ghezaïel, asiantuntija, varainhankinta ja yritysyhteistyö, maija.keskinen@redcross.fi

MobilePay

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu - suurin fyysisten ja verkkokauppojen maksutapahtumien osalta. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, korteilla ja maksutapahtumissa, kuten kuluttajien välisissä maksuissa, verkkokaupoissa, pienissä myymälöissä, suurilla ketjuilla, sovelluksissa, kansalaisjärjestöiden varainkeruussa, laskujen maksuissa ja toistuvissa maksuissa. MobilePay Finland Oy on osa MobilePay-konsernia.