20. toukokuuta 2020

MobilePay X Relove livekirppis Instassa 24.5

Vaaterekki erilaisilla ja värisille vaatteilla

Tänä sunnuntaina MobilePay Suomen Instassa pääsee seuraamaan jotain ainutlaatuista eli livekirppistapahtumaa, joka toteutetaan yhteistyössä Reloven kanssa. Mukana ovat myös valovoimaiset vaikuttajat Janita Autio, @janitaautio ja Claudia Cifu, @claudiacifu. Noin 2 tunnin lähetys alkaa kello 12 ja sitä voi seurata vain MobilePayn Instagram-kanavalta @mobilepayfi.

Idea tapahtumassa on yksinkertainen eli livelähetyksessä on myytävänä vaikuttajien vaatteita ja asusteita, joihin katsojat voivat osoittaa kiinnostusta lähettämällä liven aikana Instagramissa yksityisviestin ja johon nopeimmat saavat paluuviestillä vielä tarkemmat ohjeet oston loppuunviemiseen. Kaikki mahdolliset kaupat tehdään Relove Oy:n ja ostajan välisesti ja maksutapana kaikissa ostoissa toimii vain MobilePay eli Reloven numero on 81061. Tapahtuman järjestäjänä toimii Indieplace. Tervetuloa mukaan!

 

Tästä MobilePay Suomen Instagramiin