27. tammikuuta 2021

Onnistuneen lahjan antaminen on nyt helpompaa kuin koskaan – MobilePaylla voit jatkossa lähettää myös lahjakortteja

Useat suomalaiset lähettävät jo nyt rahaa lahjaksi MobilePayn kautta. Monet heistä ovat tunnistaneet tarpeen osoittaa rahat johonkin tiettyyn, rajaamatta lahjaa kuitenkaan liikaa. MobilePayssa myytävät lahjakortit ovat vastaus tähän tarpeeseen.

Onnistuneen lahjan antaminen on nyt helpompaa kuin koskaan – MobilePaylla voit jatkossa lähettää myös lahjakortteja

Oikeanlaisen lahjan löytäminen voi olla haastavaa, varsinkin jos kaupoissa kiertely ei houkuttele –  tai ole ajankohtaisten suositusten mukaista. Joskus valinnanvapaus voi tuntua taakalta, sillä eihän kukaan halua antaa lahjaa, joka jää käyttämättä tai ei ilahduta vastaanottajaa. Kiireisten aikataulujen ja vaihtelevien aukioloaikojen lisäksi myös lahjan tarve joskus yllättää, sillä aihetta juhlaan voi tulla yllättäenkin.

Helppo ostaa ja hauska avata

Lahjakorttien ostaminen ja lähettäminen tapahtuu täysin MobilePay-sovelluksessa, mutta lahjakorttien sisällöstä vastaa yhteistyökumppanimme GoGift. GoGift on Pohjoismaiden johtava lahjakorttien toimittaja ja heillä on 17 vuoden historia. GoGiftin omistaa iso mediakonserni Egmont. Yhteistyön myötä MobilePayn Lahjat-tuoteperhe täydentyy erilaisilla lahjakorteilla, jolloin käyttäjä voi lähettää valitsemallaan animaatiolla paketoidun lahjakortin. Lahjakortin yhteyteen voi kirjoittaa henkilökohtaisen tervehdyksen ja valita sopivan animoidun paketin eri vaihtoehdoista. Lahjakortin voi toimittaa heti tai ajastaa toimitettavaksi sopivalla hetkellä.

Käyttäjä voi tilata sovelluksesta myös koodin, jota käyttämällä saaja voi lunastaa lahjakorttinsa MobilePay-sovelluksessa. Koodin voi kirjoittaa vaikkapa fyysiseen onnittelukorttiin, jonka voi toimittaa lahjapöydälle tai henkilökohtaisesti lahjan saajalle. Tällöin saaja voi avata lahjan syöttämällä sovellukseen lahjakoodinsa. 

Ilahduttavia lahjakortteja niin arkeen kuin juhlaan

Lahjakortin arvon voi lahjakortista riippuen joko määrittää itse tai kohdentaa tiettyyn tuotteeseen. Lahjakortit on tehty mahdollisimman kiinnostaviksi ja niissä saattaa esiintyä etuja joita ei ole muualla saatavilla. 

Tällä hetkellä lahjakortteja voi ostaa seuraavilta mielenkiintoisilta ja tunnetuilta brändeiltä kuten Zalando, Stadium, Jack&Jones, VILA ja PlayStation. Ja uusia lisätään mukaan jatkuvasti.

Myös animaatiovalikoima täydentyy jatkuvasti muun muassa ystävänpäivään, valmistujaisiin sekä eri ikäisten syntymäpäiviin sopivilla paketeilla. Paketointi on oletuksena ilmainen, mutta erikoisvaihtoehtoja voi ostaa myös 0,49 euron lisähintaan. 

Tarkemmat ohjeet ja lahjakorttien voimassaoloajat löytyvät sovelluksesta. 

MobilePay Lahjat on lisäpalvelu MobilePay-sovelluksessa ja löydät sen Päävalikosta sekä lisätietoja myös täältä.