4. heinäkuuta 2022

Oda ja MobilePay helpottavat arkeasi nyt yhdessä – yhteistyö tekee ruokaostosten tilaamisesta ja maksamisesta vieläkin helpompaa

Uusi ruoan verkkokauppa Oda ja MobilePay aloittavat yhteistyön. Suomen suosituin mobiilimaksutapa tuodaan nyt ruokatilausten maksutavaksi Oda-sovelluksessa. Odan aloitus Suomessa on ollut vahva ja yritys on Norjassa jo alansa suurin.

Nainen maksamassa ruokaostoksia MobilePaylla Odan sovelluksessa

Oda on kehittänyt ruoan verkkokauppaa laajoilla toimitusajoilla ja edullisilla toimitusmaksuilla. Tarina sai alkunsa Norjassa vuonna 2013, kun Odan kymmenen perustajaa halusivat tehdä ihmisten arjesta yksinkertaisempaa. He päättivät rakentaa kokonaan verkossa toimivan ruokakaupan, jotta kenenkään arki ei kuluisi kassajonoissa seisomiseen.

”Asiakkaamme arvostavat arkea helpottavia ratkaisuja ja yksi tärkeimmistä asioista arjessa on tietenkin ruoka. Haluamme, että asiakkaamme voivat todeta, että sehän kävi helposti, oli kyse tilauksen tekemisestä, kotiinkuljetuksesta tai maksamisesta. Siksi halusimme lisätä maksutavaksi myös kätevän MobilePayn. Arjen yksinkertaistaminen ja helpottaminen on ollut meillä kantavana teemana Odan perustamisesta saakka ja etenkin kiireiset lapsiperheet ovat Suomessa löytäneet nopeasti palvelumme pariin”, kertoo Suomen Odalla kasvusta vastaava Sami Törmä.

MobilePaylla voi maksaa ostoksia yli 10 000 verkkokaupassa ja sovelluksessa nopeasti ja turvallisesti. Erinomainen käyttökokemus näkyy myös suosiossa - pelkästään viime vuonna yli miljoona suomalaista maksoi MobilePaylla verkossa ja sovelluksissa.

MobilePay on mullistanut maksamista ja Oda on tehnyt saman kauppareissuille. Sovimme toisillemme kuin nenä päähän. Uskallan väittää, että meillä on etenkin pääkaupunkiseudulla jo ennestään paljon yhteisiä asiakkaita, joille mobiilimaksutapa tulee nyt Odaan kuin tilauksesta. Toivottavasti helppo maksutapa madaltaa myös kynnystä kokeilla ruoan tilaamista Odasta.

Perttu Kröger, Maajohtaja, MobilePay A/S, Suomen sivuliike

Molemmat sovellukset, Odan ja MobilePayn, saa käyttöönsä lataamalla ne puhelimen sovelluskaupasta. Uutta yhteistyötä juhlistetaan arvonnalla, johon voi osallistua Oda-sovelluksessa käyttämällä MobilePayta maksutapana. Kun maksaa ostoksensa MobilePaylla Odassa heinäkuussa voi voittaa 500 euron lahjakortin Odaan. Lisätietoja ja arvonnan ehdot löytyvät täältä.

Lisätietoja medialle:

Päivi Vuolle, Oda Finland Oy
PR and Public Affairs Manager
+358 50 5354899 
paivi.vuolle@oda.com

Perttu Kröger, MobilePay A/S, Suomen sivuliike
Maajohtaja
+358 50 5065434 
perttu.kroger@mobilepay.fi

Oda ja MobilePay lyhyesti

Oda

Oda on kokonaan verkossa toimiva ruokakauppa. Se perustettiin Norjassa vuonna 2013 ja avasi ensimmäisille asiakkaille Suomessa loppuvuodesta 2021. Helmikuussa 2022 Oda laajensi palveluaan koko pääkaupunkiseudulle ja työllistää Suomessa jo satoja ihmisiä. Norjassa Oda on suurin ruuan verkkokauppa.

MobilePay

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Suomessa on jo yli 2 miljoonaa MobilePay-käyttäjää. Vuonna 2021 sovelluksella suoritettiin maksuja lähes 2,4 miljardilla eurolla. Maksuja tehtiin 80 % enemmän kuin vuonna 2020. MobilePay A/S, Suomen sivuliike on osa MobilePay-konsernia.