13. syyskuuta 2022

MobilePay Suomen Yrittäjien kumppaniksi – Yrittäjien jäsenille uusi etu

Suomen suosituin mobiilimaksuratkaisu MobilePay aloittaa yhteistyön Suomen Yrittäjien kanssa.

MobilePaylla maksaminen kahvilassa

Yhteistyöstä hyötyvät erityisesti Suomen Yrittäjien jäsenet, jotka saavat nyt seuraavat edut MobilePaylta:

  • Uusille MobilePay-asiakkaille aloitusmaksu -50%, edun arvo 49,50 € (+alv 24%)
  • Vuoden 2023 loppuun saakka kuukausimaksusta -25% alennus: Suomen Yrittäjien jäsenille 4,40 €/kk (+alv 24%), normaalisti 5,90€/kk +alv 24%

Mobiilimaksaminen on yleistynyt voimakkaasti viime vuosina: laajenna asiakaskuntaasi MobilePayn avulla

MobilePay yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa pyrkii helpottamaan suomalaisten yrittäjien arkea. Suomen Yrittäjien jäsenyritys voi nyt ottaa helposti käyttöön modernin maksutavan, jonka avulla voidaan poistaa ostamisen esteitä. 

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat meille tärkeitä kumppaneita ja haluamme tarjota heille joustavan tavan tulla mukaan meidän kauppiasverkostoomme. Euroopan Unionin vuosittaisen digitaalitalouden ja –yhteiskunnan indeksiä käsittelevän raportin (DESI) mukaan meillä suomalaisilla on erinomaiset digitaaliset kyvykkyydet – olemme itseasiassa Euroopan kärjessä. Maksamisen digitalisoituminen on meillä kuitenkin vielä alkutaipaleella.  Suuremmissa kaupoissa mobiilimaksaminen jo onnistuu, mutta haluamme viedä maksamisen digitalisaatiota eteenpäin myös pienempien yrittäjien keskuudessa.Perttu Kröger, Maajohtaja, MobilePay A/S, Suomen sivuliikkeestä summaa.

Mobiilimaksaminen on yleistynyt vauhdilla viime vuosina. Suomessa MobilePay on johtava mobiilimaksamisen sovellus ja MobilePaylla onkin jo yli kaksi miljoonaa käyttäjä. MobilePay toimii maksutapana yli 24 500 maksupaikassa.

Tuomme jälleen uuden ja ajankohtaisen edun jäsenetuvalikoimaamme. Maksamisen helppous on yksi tärkeimmistä asioista kaikessa myynnissä ja otamme siksi MobilePayn jäsenedun ilolla osaksi valikoimaamme.

Karri Ruuskanen, Yrittäjien kumppanuuspäällikkö

Joustavat ratkaisut kasvavat yrityksen mukana


MobilePay on skaalautuva maksuratkaisu, joka sopii niin kivijalkaan, verkkokauppaan kuin myös tilanteeseen, jossa toimipisteen sijainti vaihtuu. MobilePay on taloudellinen ja helppo tapa tuoda mobiilimaksaminen osaksi omaa maksamisen valikoimaa. MobilePaylla tehtyjen myyntien vieminen omaan kirjanpitoon on myös helppoa ja vaivatonta. 

MobilePayn lisääminen omiin maksuvaihtoehtoihin on nyt helppoa. Se on myös edullista, etenkin kampanjaedun myötä. Yrittäjä voi kasvattaa repertuaariaan pikkuhiljaa, omien tarpeidensa mukaan. Monilla yrittäjillä on useita myyntikanavia ja meiltä löytyy ratkaisut niihin kaikkiin. Joustavat ratkaisumme kasvavat yrittäjän mukana.”, kuvailee Perttu Kröger, Maajohtaja, MobilePay A/S, Suomen sivuliikkeestä.

Suomen Yrittäjien jäsen, hyödynnä etusi


Kirjaudu MobilePayn kumppanietusivulta Suomen Yrittäjien jäsensivuille ja ota etukoodi talteen. Kun rekisteröidyt MobilePayn asiakkaaksi, kirjoita etukoodi kampanjakoodi-kenttään ja saat edut käyttöösi automaattisesti.

Tutustu MobilePayn yritysratkaisuihin ja rekisteröidy asiakkaaksi täällä.

Jos olet jo MobilePayn asiakas ja haluat hyödyntää tarjoamamme edun kuukausimaksuissa, löydät ohjeet edun hyödyntämiseen kirjautumalla Suomen Yrittäjien jäsenpalveluun.

 

MobilePay lyhyesti

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Suomessa on jo yli 2 miljoonaa MobilePay-käyttäjää. Vuonna 2021 sovelluksella suoritettiin maksuja lähes 2,4 miljardilla eurolla. Maksuja tehtiin 80 % enemmän kuin vuonna 2020. MobilePay A/S, Suomen sivuliike on osa MobilePay-konsernia.