25. toukokuuta 2023

Pohjoismainen keräyskampanja vaikeissa oloissa elävien lasten hyväksi

Vippsin, MobilePayn ja Swishin kaikki 19 miljoonaa käyttäjää voivat lahjoittaa rahaa QR-koodeihin perustuvan ja maarajat ylittävän keräyskampanjan kautta. Pelastakaa Lapset Ry kerää varoja vähävaraisille ja syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille ja Philadelphia tuplaa kerätyt lahjoitukset.

MobilePay ja Pelastakaa Lapset Ry

QR-koodeihin perustuva keräyskampanja lanseerataan ensimmäistä kertaa kaikissa neljässä Pohjoismaassa samaan aikaan.
Keräyskampanjalla tuetaan Pelastakaa Lapset -järjestön tärkeää työtä. Kampanjan takana on ruotsalainen markkinointi- ja teknologia-alan yritys Adoveo. Kampanja on saanut alkunsa Pelastakaa Lapset-järjestön ja elintarvikekonserni Mondeleziin kuuluvan Philadelphian yhteistyöstä. 

”Tämä on uusi ja kekseliäs tapa kerätä varoja hyväntekeväisyyteen, vieläpä yli kansallisten rajojen. On hienoa olla mukana mahdollistamassa tämän kaltaista, uudenlaista keräyskampanjaa. ", iloitsee Sirpa Nordlund, VippsMobilePayn maajohtaja Suomessa.

Kampanja tavoittaa 19 miljoonaa mobiilimaksajaa Pohjoismaissa

Useat organisaatiot ja brändit käyttävät jo Adoveon teknistä ratkaisua Ruotsissa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun ratkaisu mahdollistaa MobilePayn, Vippsin ja Swishin käyttämisen samassa kampanjassa. 

Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Vipps MobilePayn ja Swishin kanssa. Yhteistyön ansiosta meillä on mahdollisuus tavoittaa 19 miljoonaa käyttäjää kaikissa Pohjoismaissa.

Lovisa Wachtmeister Bååth, Adoveon toimitusjohtaja

Helppoa mobiililahjoittamista kaikissa Pohjoismaissa

Norjassa, Suomessa ja Tanskassa lahjoitukset ovat mahdollisia Vipps MobilePayn sovellusten, Vippsin ja MobilePayn avulla, kun taas Ruotsissa on käytettävissä vastaava sovellusratkaisu Swish. 

Kuluttaja voi suorittaa lahjoituksen skannaamalla puhelimen kameralla Philadelphia-tuorejuustopakkauksen QR-koodin. Lahjoituksen pääsee Suomessa viimeistelemään omassa MobilePay-sovelluksessaan. Philadelphia tuplaa kaikki lahjoitukset ja varat ohjataan käytettäväksi siinä maassa, jossa ne on kerätty.