3. toukokuuta 2024

Maksa torilöytösi turvallisesti MobilePaylla Torin uudessa ToriDiili-palvelussa

Käytetyn tavaran myyminen on nyt entistäkin helpompaa Torin uudella maksu- ja kuljetuspalvelulla ToriDiilillä! ToriDiilillä ostat käytettyä tavaraa yhtä helposti kuin verkkokaupassa ilman ylimääräistä viestittelyä ja voit maksaa ostoksesi turvallisesti MobilePaylla.

toridiilissa-maksat-toriloytosi-turvallisesti-mobilepaylla-1

Osta käytettyä tavaraa kuin verkkokaupasta

ToriDiilillä ostaminen on nyt yhtä helppoa kuin verkkokaupasta ostaessa. ToriDiili on lisäpalvelu, jonka avulla voit varmistaa, että voit varmistaa torilöytösi turvallisen maksamisen ja kuljetuksen. Myyjältä vaaditaan aina vahva tunnistautuminen, ja ostaja vuorostaan antaa tarjousta tehdessään tarvittavat tiedot ostamansa tuotteen kuljetusta ja maksua varten. Tunnistat ToriDiili-ilmoitukset helposti ToriDiili-merkistä.

Jättäessäsi tarjousta TorIDiilin kautta voit halutessasi jättää terveiset myyjälle, jonka jälkeen Tori tekee katevarauksen joko MobilePaylla tai kortilla. Sinun ei tarvitse jakaa puhelinnumeroasi tai osoitettasi myyjälle.

Turvallista maksamista

ToriDiilissä voit valita maksuvaihtoehdoksi MobilePayn tai korttimaksun. Ostajan rahat ovat siis tallessa, kunnes tuote on vastaanotettu ja hyväksytty, jonka jälkeen maksu suoritetaan myyjän tilille. Koko prosessi tallentuu Torin järjestelmiin käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi.

Myyjä ei siis jää rahatta mahdollisten ongelmien ilmetessä jos hän on toiminut palvelun ehtojen mukaan, vaan asia selvitetään osapuolten kesken ja tarvittaessa Torin asiakastuki pyydetään apuun. Selvittelyn ajan osto pysyy katevarauksena kunnes ostaja tai Tori vapauttaa maksun.

Ostaja ei myöskään saa rahojaan takaisin ilman selvää syytä tai selkeää puutetta myyjän toiminnassa tai toimitusprosessissa. Ostaja ei koskaan voi itsenäisesti palauttaa katevarausta itselleen. Huomaathan, että valitessasi MobilePayn maksutavaksi ToriDiilissä, tuotteen myyjä tai ostaja ei näe puhelinnumeroasi.

ToriDiiliä käyttäessä huijaaminen on tehty niin ostajalle kuin myyjälle mahdollisimman hankalaksi.

Ostajalla on 24 tuntia aikaa tarkistaa, että kaikki näyttää siltä kuin pitääkin. Rahat tilitetään myyjälle 24 tunnin kuluessa paketin vastaanottamisesta.

Voit lukea ToriDIilistä lisää täältä.

Huomaathan, että saat 12.5. saakka ilmaisen toimituksen ToriDiili-ostoksiisi!