Maksa yrityksille

Maksa lyhytnumerolla MobilePaylla

Maksa yrityksille puhelimellasi

Voit maksaa myymälöissä MobilePaylla joko QR-koodin tai lyhytnumeron avulla. Tarkista summa ja hyväksy maksu helposti pyyhkäisemällä. Helpon helppoa!
Maksa MobilePay QR koodilla

Miten maksan kaupassa?

Nopeat verkko-ostokset

MobilePaylla voi maksaa jo yli 10 000 verkkokaupassa! Et tarvitse maksamiseen korttitietoja tai erillisiä pankkitunnistautumisia, sillä voit vahvistaa maksun suoraan MobilePayssa.
Maksa verkkokaupassa MobilePaylla

Checkout

Checkout nopeuttaa verkko-ostoksia entisestään auttamalla sinua täyttämään yhteys- ja toimitustietosi. Voit valita, että selain muistaa tietosi kauppiaan verkkokaupoissa, jolloin tallennamme antamasi tiedot (kuten nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä toimitusosoitteen) selaimeen evästeiden avulla.

Login

Login-palvelumme avulla voit kirjautua sisään eri käyttäjätileille helposti. Login on palvelu, jossa voit jakaa MobilePayhin tallennettuja tietoja valitsemiesi kauppiaiden kanssa (esim. nimi, osoite, syntymäaika ja puhelinnumero).

Maksa suoraan sovelluksissa

Tiestikö, että voit maksaa MobilePaylla myös suoraan sovelluksissa? Sinun ei tarvitse syöttää korttitietoja erikseen maksaessasi esim. ruokatilauksesi tai bussilippusi sovelluksissa.
Maksa MobilePaylla sovelluksessa

Maksa MobilePaylla näissäkin paikoissa

World Vision logo
Fida logo
Pelican Rouge Coffee Logo
Wolt logo
ISS logo
Pelastusarmeija logo
Padelkeskus logo
JOBmeal logo
VR logo
Fazer logo
Gigantti logo
Sinebrychoff logo
Unicef logo
McDonalds logo
HSL Logo
Waltti logo
Musti ja Mirri logo
Hartwall logo
Suomen Punainen Risti logo
Power logo
Nysse logo
Laajis logo
Arnolds logo
Jungle Juice Bar logo
Minimarket express logo
Suomalainen kirjakauppa logo
Kirkon ulkomaanapu logo
Sodexo logo
Nenäpäivä logo
ResQ Club logo
easypark logo
Roberts coffee logo
Foodora logo
MLL Logo
Life logo
Kummit logo

Tietojen jakaminen kauppiaiden kanssa

Kun maksat kauppiaalle MobilePayn avulla, jaamme käyttäjäprofiilisi kauppiaiden kanssa tuotteiden tai palveluiden vastaanottamista varten. Jaamme tiedot vain niiden kauppiaiden kanssa, jotka käyttävät kyseistä ominaisuutta.

Mitä tietoja jaamme kauppiaille?

Jaamme esimerkiksi koko nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi ja tilinumerosi. Kauppias pyytää sinulta tarvitsemiaan tietoja ja päätät itse, mitä tietoja haluat jakaa.
 
Jaamme tietoja kauppiaiden kanssa vasta, kun olet antanut suostumuksesi niiden jakamiseen.

Voit seurata tilaustasi suoraan MobilePaysta, jos kauppias on jakanut tiedot kanssasi. Näin saat paremman yleiskuvan ostoksistasi ja voit tallentaa tositteita myöhempää käyttöä varten. Jos olet kiinnostunut, mitä tietoja jaamme sinusta kauppiaille – voit lukea näistä lisää ehdoistamme.