MobilePay Lipas

MobilePay Lippaan avulla yhteisen kassan kerääminen on helpon helppoa.

Yhteisen kassan keräämisen ei tarvitse olla hankalaa

MobilePay Lippaan avulla yhteisen kassan kerääminen on helpon helppoa. Lippaan avulla voit kerätä rahaa esimerkiksi luokkaretkeä varten, polttareihin, reissukassaan tai vauvakutsuihin.

Miksi rahat kannattaa kerätä MobilePay Lippaaseen?

Kun keräät rahaa MobilePay Lippaalla, sinun ei tarvitse laskea erikseen jokaista tilillesi saapunutta suoritusta vaan voit seurata kassan kertymistä helposti suoraan Lippaassa. Lippaaseen kerätyt rahat eivät myöskään sekoitu kassanhoitajan omaan talouteen vaan voit maksaa ostoksia suoraan Lippaalla.

Käyttäjä lähettää rahaa MobilePay Lippaaseen

MobilePay Lippaan perustaminen on ilmaista

MobilePay Lippaan avaaminen ei maksa mitään. Lippaan käyttäminen on maksutonta niin kauan kuin Lippaaseen kerätty summa on yhteensä alle 150€. Lippaan palvelumaksu on 2 € jokaista 150€ kohden. Palvelumaksu vähennetään automaattisesti Lippaaseen kerätystä summasta, joten jokainen Lippaaseen maksanut on mukana jakamassa palvelumaksua.

MobilePay Lipas
Kädet yhdessä

Löydät Lippaan MobilePay-sovelluksestaRahan lähettäminen Lippaaseen on helpon helppoa

Jokaisella Lippaalla on oma tunnuksensa, jonka avulla kuka tahansa voi siirtää rahaa lippaaseen MobilePayssa. Voit siis siirtää rahaa lippaaseen seuraavilla tavoilla:

  • Maksulinkillä
  • QR-koodilla
  • Lipas-tunnuksella

Lippaan omistaja voi lähettää maksulinkin esimerkiksi WhatsAppilla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.Lippaan omistaja voi ladata ja tulostaa QR-koodin esimerkiksi kokoontumistilan seinälle, jonka skannaamalla halukkaat pääsevät siirtämään rahaa Lippaaseen.Jokaisella Lippaalla on oma yksilöllinen tunnuksensa, jonka avulla voit siirtää rahaa Lippaaseen helposti. Voit varmistaa Lippaan tunnuksen Lippaan omistajalta.


Lippaalla maksaminen

Vain Lippaan omistaja voi maksaa tai siirtää rahaa Lippaasta. Lippaan omistajana voit:

  • Maksaa Lippaalla myymälöissä tai verkossa, jotka ottavat vastaan maksuja MobilePay-lyhytnumerolla
  • Siirtää rahaa Lippaasta itsellesi tai toiselle MobilePay-käyttäjälle
Mies voimistelee ja pitää jalkaa ylös
Mies roikkuu alas voimistelusalin katosta

Onko sinulla kysyttävää MobilePay Lippaasta?