Kerää yhteistä kassaa

MobilePay Lippaan avulla yhteisen kassan kerääminen on helpon helppoa.
Koripallo koripallokentällä

Yhteisen kassan keräämisen ei tarvitse olla hankalaa

MobilePay Lippaan avulla yhteisen kassan kerääminen on helpon helppoa. Lippaan avulla voit kerätä rahaa esimerkiksi luokkaretkeä varten, polttareihin, reissukassaan tai vauvakutsuihin. Lippaan palvelumaksu on 2 € jokaista 150€ kohden. Palvelumaksu vähennetään automaattisesti Lippaaseen kerätystä summasta, joten jokainen Lippaaseen maksanut on mukana jakamassa palvelumaksua.

MobilePay Lippaalla voit helposti kerätä rahaa yhteiseen kassaan

Tarvitsetko apua?

Rahan lähettäminen Lippaaseen on helpon helppoa

Jokaisella Lippaalla on oma tunnuksensa, jonka avulla kuka tahansa voi siirtää rahaa lippaaseen MobilePayssa. Voit siis siirtää rahaa lippaaseen seuraavilla tavoilla:

  • Maksulinkillä
  • Lipas-tunnuksella
 

Lippaan omistaja voi lähettää maksulinkin esimerkiksi WhatsAppilla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.Jokaisella Lippaalla on oma yksilöllinen tunnuksensa, jonka avulla voit siirtää rahaa Lippaaseen helposti. Voit varmistaa Lippaan tunnuksen Lippaan omistajalta.


Avaa lipas helposti

Lippaan käyttäminen on maksutonta niin kauan kuin lippaaseen kerätty summa on yhteensä alle 150€. Lippaan palvelumaksu on 2 € jokaista 150€ kohden. Palvelumaksu vähennetään automaattisesti lippaaseen kerätystä summasta, joten jokainen lippaaseen maksanut on mukana jakamassa palvelumaksua.

Vain lippaan omistaja voi maksaa tai siirtää rahaa lippaasta. Lippaan omistajana voit:

  • Maksaa lippaalla myymälöissä tai verkossa, jotka ottavat vastaan maksuja MobilePay-lyhytnumerolla
  • Siirtää rahaa lippaasta itsellesi tai toiselle MobilePay-käyttäjälle
Kerää rahaa lippaalla joka löytyy Ryhmät välilehdeltä