18. marraskuuta 2021

Anniliina Beauty

Harrastus voi usein toimia ponnahduslautana yrittäjyyteen – näin kävi myös Anni Salomaalle. Hän oli meikannut muita harrastuspohjalta jo useamman vuoden, omaksi ja muiden iloksi.

Anniliina Beauty ja MobilePay MyShop

Ajatus asiakaskunnan laajentamisesta, markkinoinnista ja oikeasta yrittäjyydestä alkoi ajan myötä kiehtoa. Anni oli jo pitkään ollut tietoinen 4H:n tarjoamasta tuesta nuorille yrittäjille ja kun yksi Annin silloisista opettajista kannusti ja tuki ajatusta, oli asia selvä. Syyskuussa 2018 sai alkunsa Annin yrittäjäelämä Anniliina Beautyn perustajana. Meikkauspalveluiden lisäksi Annin yritykseltä voi tilata mm. maskeeraussuunnitelmia teattereihin – Salon teatterille hän on tehnyt jo kolmen tuotannon maskeeraussuunnitelman. 

Anni kertoo olleensa onnekas yrittäjänä eikä mitään suurempia haasteita ole osunut yrittäjämatkan varrelle. Yrittäjyyteen liittyy paljon velvoitteita ja ne hän on opetellut mallikkaasti. Talouden hallinta ja veroilmoitukset, nekin hoituvat. Toistaiseksi asiakkaat maksavat joko käteisellä tai tilisiirtona, mutta MobilePay MyShopin käyttöönotto on jo päätetty. MobilePay on Annille tuttu ja helppo maksutapa. Bussilippujen, Wolt-tilausten ja kauppaostosten maksaminen sujuu hänellä helposti MobilePaylla. 

Opiskelen tällä hetkellä Turun yliopistossa sosiaalitieteitä, mutta jatkan edelleen Anniliina Beautyn pyörittämistä vapaa-ajallani. On hienoa saada asiakkailta hyvää palautetta, se kannustaa jatkamaan, Anni toteaa.

MobilePay MyShop on kustannustehokas maksuratkaisu yrityksille ilman erillisiä laitehankintoja. Yrittäjä saa käyttöönsä 5-numeroisen MobilePay-lyhytnumeron, jolla asiakkaat voivat helposti maksaa tehdyistä töistä MobilePaylla. Maksut kilahtavat tilille automaattisesti päivittäin, eikä laskutuksesta tarvitse erikseen murehtia.

Lue lisää MobilePay MyShop –ratkaisusta täältä.