9. lokakuuta 2018

Laskujen maksamisesta helppoa: MobilePayn ja PostNord Strålforsin yhteistyö käynnistyy

Kuluttajat voivat pian MobilePayn avulla maksaa myös laskujaan yhdellä pyyhkäisyllä suoraan puhelimestaan. PostNord Strålfors, Pohjoismaiden johtava fyysisten ja sähköisten laskujen välittäjä, ja MobilePay, suosituin mobiilimaksamisen ratkaisu, tavoittelevat yhdessä helppoa laskunmaksamista.

Mies kahvikuppi kädessä hyväksymässä laskua MobilePay sovelluksella

Laskun maksamisen tulee olla helppoa, kätevää ja läpinäkyvää kuluttajille. Tästä syystä PostNord Strålfors Oy ja mobiilimaksamisen ratkaisutoimittaja MobilePay ovat päättäneet yhdistää voimansa.

Syksyn aikana kaikki suomalaisyritykset voivat tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa yksittäisiä laskuja ja toistuvia maksujaan MobilePay-sovelluksen kautta. Yrityksen maksupyyntö lähetetään suoraan kuluttajan puhelimeen, josta sen voi maksaa yksinkertaisella pyyhkäisyllä.

"Haluamme olla asiakkaidemme yhteistyökumppani digitalisoinnissa ja samalla etulinjassa mobiilimaksamisessa Suomessa. MobilePay on vahva kumppani, koska heidän ratkaisunsa tuovat helppokäyttöisyyttä ja läpinäkyvyyttä sekä yritysasiakkaillemme että kuluttajille", sanoo PostNord Strålfors Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck.

Aikaa vievästä prosessista suosittuun maksutapaan

PostNord Strålfors on Pohjoismaiden johtava paperi- sekä sähköisten laskujen välittäjä ja Suomessa yritys lähettää kymmeniä miljoonia laskuja vuodessa. MobilePaylla on lähes 700 000 käyttäjää Suomessa, ja tapahtumien sekä käyttäjien määrä kasvaa nopeasti.

"Yhdessä PostNord Strålforsin kanssa meillä on kyvykkyyttä muuttaa laskujen maksaminen aikaa vievästä ja virhealttiista prosessista nopeaan, turvalliseen ja voimakkaasti kasvavaan maksamistapaan", sanoo toimitusjohtaja Anniina Heinonen, MobilePay Finland Oy.

Monia etuja yrityksille

Osana PostNord Strålfors Oy:n omnikanavaratkaisua yritysasiakkaat voivat nyt tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskuja MobilePaylla, johon laskut lähetetään automaattisesti.

"Yritykselle on monia etuja mobiilimaksamisesta. Se mahdollistaa paremman seurattavuuden näyttämällä laskun tilan, kuten vastaanoton, avauksen ja maksutapahtuman. Koska maksaminen on niin helppoa MobilePayn avulla, laskut maksetaan nopeammin ja virheettömämmin, ja myös maksumuistutusten määrä vähenee", sanoo Johanna Starck PostNord Strålfors Oy:stä. 

Yhteystiedot 

Johanna Starck, toimitusjohtaja, PostNord Strålfors Oy, mobile +358 400 996 608
Anniina Heinonen, toimitusjohtaja, MobilePay Finland Oy, mobile +358 50 422 3122

PostNord Strålfors ja MobilePay

PostNord Strålforsin

kehittämien ja tarjoamien viestintäratkaisujen avulla yritykset, joilla on paljon asiakkaita ja toimittajia, saavat aivan uusia mahdollisuuksia entistä vahvempien ja henkilökohtaisempien asiakassuhteiden luomiseen. Digitaalisen alustamme avulla mahdollistamme saumattoman viestinnän riippumatta vastaanottajan käyttämästä kanavasta. PostNord Strålfors on osa PostNord-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja. PostNord Strålforsilla on yhteensä 750 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, ja sen liikevaihto oli 2,1 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2017. Lisätietoja PostNord Strålforsista.

MobilePay

on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu - suurin fyysisten ja verkkokauppojen maksutapahtumien osalta. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, kaikilla kortteilla ja kaikilla maksutapahtumilla, kuten kuluttajien välisissä maksuissa, verkkokaupoissa, pienemmissä myymälöissä, suurilla ketjuilla, sovelluksissa, kansalaisjärjestöiden varainkeruussa ja toistuvissa maksuissa. MobilePay Finland Oy on osa MobilePay–konsernia. Lue lisää MobilePay Invoice –palvelusta