30. lokakuuta 2018

MobilePayn ja Gasellien kisa - voita elämys Gasellien kanssa!

MobilePay on jo yli miljoonan suomalaisen suosima sovellus, jolla on helppo lähettää ja vastaanottaa rahaa sekä maksaa ostoksia kassoilla, verkkokaupoissa ja sovelluksissa. Suositulla Gasellit-rap-yhtyeellä on toisinaan tapana kommunikoida keskenään MobilePay-pyyntöjen kautta humoristisesti. Tästä lähti idea yhteistyöhön!

Gasellit ja gasellien sekä MobilePayn logo

Kuvan © Tero Ahonen

MobilePay tarjoaa nyt yhdelle fanille ja kaverille mahdollisuuden voittaa hauskan kokemuksen Gasellien kanssa. Ideoi kokemus, jonka haluaisit Gasellien kanssa toteuttaa, ja lähetä se yhtyeelle MobilePay-pyyntönä. Jos pyyntösi hyväksytään, olet voittanut!

Näin osallistut kilpailuun:

  1. Suunnittele kokemus, jonka haluaisit toteuttaa Gasellien ja yhden ystäväsi kanssa. Idea voi olla lähes mitä vain – kunhan sen voi toteuttaa Suomessa yhden arkipäivän aikana joulukuun 2018 puoliväliin mennessä! Tsekkaa kilpailun tarkemmat säännöt täältä.
  2. Lataa MobilePay, jos sinulla ei vielä ole sovellusta. Lataamaan pääset sovelluskaupastasi tai klikkaamalla tästä.
  3. Lähetä MobilePayssa 0,10 € pyyntö Gasellien numeroon 046 593 0025. Kuvaile pyynnössä lyhyesti suunnittelemasi elämys hyödyntäen pyynnön kuva- ja tekstikenttiä. Voit esimerkiksi kirjoittaa ideasi puhelimen muistioon, ottaa siitä näyttökaappauksen ja lisätä kuvan MobilePay-pyyntöön. Apua MobilePay-pyynnön tekemiseen löydät täältä.
  4. Tägää Gasellien Instagramissa kilpailupostaukseen ystäväsi, jonka ottaisit mukaan. Gasellien Instagram-tilille pääset tästä.
  5. Odota ja jännitä, hyväksytäänkö pyyntösi! Hyväksytyn pyynnön lähettäjä voittaa suunnittelemansa kokemuksen Gasellien kanssa itselleen ja yhdelle ystävälleen. Voittaja ilmoitetaan MobilePayn kampanjasivulla ja häneen otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Huomaathan, että voit osallistua kilpailuun vain yhdellä pyynnöllä. Osallistuaksesi sinun täytyy asua vakituisesti Suomessa ja olla täysi-ikäinen.

Tsemppiä kaikille kisaan! ;)

Gasellit

Helsinkiläinen rap-yhtye Gasellit eli Hätä-Miikka, Päkä, Thube Hefner ja dj-tuottaja Musajusa on valtavassa nousukiidossa. Gasellien vuosi 2018 alkoi kahdella Emma-ehdokkuudella Vuoden hip hop ja Vuoden yhtye -kategorioissa. Yhtye julkaisi viidennen pitkäsoittonsa nimeltä Jano perjantaina 26.10. ja juhlii joulukuussa levyjulkkareita loppuunmyydyllä Kaapelitehtaalla. Uuden albumin kaksi sinkkulohkaisua Riks Raks Poks ja Mitä mä Malagas? nousivat molemmat julkaisusta Spotifyn top10 -listalle, joista jälkimmäinen 1. sijalle. 

Gasellien kappaleita on kuunneltu Spotifyssa reilusti yli 30 miljoonaa kertaa ja yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat mm. platinaa streamannut Muistanks mä väärin, Imus sekä Älä muista pahalla. Yhtye on tunnettu energisistä live-esiintymisistään ja keikat myyvät loppuun ympäri Suomen niin arkena kuin viikonloppuna. Gasellit nähtiin tänä kesänä mm. Ruisrockissa, Sidewaysissa, Ilosaaressa ja Blockfesteillä.