27. marraskuuta 2018

Wolt ja MobilePay vastaavat asiakkaiden toiveeseen

Suomalainen ravintolaruokaa välittävä teknologiayritys Wolt alkaa tarjota asiakkailleen maksuvaihtoehdoksi MobilePayta.

Pöydällä Wolt paperikassi ja ihmisellä kädessä puhelin jolla on maksamassa ruokaa

Wolt ottaa käyttöön mobiilimaksupalvelu MobilePayn sovellukseensa. Tiistaista 27.11. alkaen Woltin asiakkaat voivat maksaa tilauksensa MobilePaylla.

”Woltin tavoitteena on aina ollut helpottaa ihmisten arkea tekemällä ruoan tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja käyttäjäystävällistä. Osana tätä on erilaisten maksutapojen tarjoaminen, ja MobilePay on ollut asiakkaiden suunnalta toivottu lisä, joten lähdemme innolla yhteistyöhön”, sanoo Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski.

Wolt ja MobilePay juhlistavat yhteistyötä tarjoamalla viidelle tuhannelle ensimmäiselle MobilePaylla tilauksensa maksaneelle Wolt-tokenin, jonka avulla asiakas voi maksaa seuraavan tilauksensa kotiinkuljetuksen. 

Useita kortteja samassa profiilissa

MobilePayn liittäminen Woltiin monipuolistaa ja helpottaa ruuan tilaamista Woltista. Maksukortteja voi hallinnoidan silloin yhden sovelluksen kautta, jolloin korttitietoja ei tarvitse päivittää Woltiin erikseen. MobilePaylla voi käyttää helposti useita kortteja, jolloin esimerkiksi omalla ja työnantajan kortilla tilaaminen on vaivatonta.

”Yhteistyömme Woltin kanssa on hyvä esimerkki uusien maksutekniikoidentapojen arkipäiväistymisestä. Maksamisen digitalisoituminen ei ole enää tulevaisuutta, vaan se on jo osa jokaisen kuluttajan elämää jo tänään”, sanoo MobilePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen.

Mobiilimaksaminen on kasvattanut suosiotaan Suomessa voimakkaasti kuluneen vuoden aikana, ja tämä on selkeästi nähtävissä myös MobilePaylla. Sovelluksella on jo yli 750 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja määrä kasvaa nopeasti.  MobilePaylla tehtiin tämän vuoden kymmenen ensimmäisen kuukauden aikana yli 7,2 miljoonaa siirtoa, kun koko viime vuonna siirtoja tehtiin 3,8 miljoonaa kappaletta.

Nyt erityisen voimakkaasti kasvavat maksut kuluttajilta yrityksille.

”MobilePaylla maksetaan nyt ruokatilausten lisäksi juna- ja bussimatkoja, ostoksia kaupassa ja verkkokaupassa sekä polttoainetta huoltoasemilla. Mobiilimaksamisen etu kuluttajalle on, että yhä useampaan tilanteeseen tarvitsee vain älypuhelimen ja yhden sovelluksen”, Anniina Heinonen sanoo.

Avajaistarjous MobilePay-maksajille

5 000 ensimmäiselle MobilePay-maksajalle on tarjolla hieno avajaistarjous eli ilmainen Wolt-token, jolla voit kuitata seuraavan tilauksesi peruskuljetusmaksun. Lue lisää täältä.

Tietoa MobilePaysta ja Woltista

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, kaikilla kortteilla ja kaikilla maksutapahtumilla, kuten kuluttajien välisissä maksuissa, verkkokaupoissa, pienemmissä myymälöissä, suurilla ketjuilla, sovelluksissa, kansalaisjärjestöiden varainkeruussa, toistuvissa maksuissa ja laskujen maksussa. MobilePay Suomi on osa MobilePay-konsernia.

Wolt on suomalainen ravintolaruokaa välittävä teknologiayritys, joka tarjoaa ruoan tilaus- ja kuljetuspalvelua Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Tanskassa, Liettuassa, Latviassa, Norjassa, Georgiassa, Unkarissa, Tšekissä ja Puolassa. Woltilla on eri maissaan yhteensä yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 200 työntekijää. Yrityksen kumppaneina toimii yli 3 000 lähettiä ja yli 2 000 ravintolaa.