4. helmikuuta 2020

MobilePaylle uusi johto

MobilePay Finlandin toimitusjohtaja Anniina Heinonen on irtisanoutunut. Noona Puusniekka, MobilePay Finlandin varatoimitusjohtaja, CFO ja kokenut johtoryhmän jäsen, ottaa toimitusjohtajan tehtävät väliaikaisesti vastuulleen maaliskuun lopusta lähtien.

MobilePay logo tummalla taustalla

Anniina Heinonen on päättänyt jättää tehtävänsä toimitusjohtajana MobilePay Finlandissa neljän vuoden jälkeen. Hän siirtyy maaliskuun lopulla IPF Digitalille, joka on johtava kuluttajaluotottaja useassa maassa ja osa IPF Groupia.
Anniina Heinonen tulee vastaamaan yhtiön tuote- ja innovaatiostrategiasta sekä hiljattain lanseeratusta Creditea-mobiililompakosta, joka on tällä hetkellä saatavilla Suomessa. 

Noona Puusniekka nimitetään MobilePay Finlandin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Hän on ollut samassa asemassa myös aikaisemmin ja hän on MobilePay Finlandin kokenut johtoryhmän jäsen.

 
Haluan kiittää Anniinaa omistautumisesta ja hyvästä työstä. Hänen johdollaan MobilePaysta on tullut Suomen johtava mobiilimaksuratkaisu 1,2 miljoonalla käyttäjällä kasvun jatkuessa nopeana. Luotamme täysin Noonan kompetenssiin johtaa yhtiötä sillä aikaa, kun teemme pysyviä järjestelyjä.

Claus Bunkenborg
MobilePay Finlandin hallituksen puheenjohtaja ja MobilePay-konsernin toimitusjohtaja

Mahtava matka

Anniina Heinonen korostaa, että päätös jättää MobilePay oli vaikea.

”Tämä on ollut mahtava matka mobiilimaksamisen maailmassa tyhjästä laajalti tunnetuksi ja nopeasti kasvavaksi yritykseksi. Odotan kuitenkin innolla työskentelyä kansainvälisessä ympäristössä ja digitaalisten finanssi-innovaatioiden parissa. IPF Digital tarjoaa minulle nämä mahdollisuudet ja haasteet,” Anniina Heinonen kertoo.