17. huhtikuuta 2020

MobilePayn #lounashaaste – autetaan yhdessä vähävaraisten perheiden lapsia

Korona koettelee kaikkialla maailmassa ja vaikutukset osuvat voimakkaasti myös suomalaiseen yhteiskuntaan. Tässä poikkeustilassa meidän tulee pitää huolta erityisesti sen heikoimmista jäsenistä.

Ihminen puhelin kädessä pizzan ääressä tekemässä lahjoitusta MobilePaylla

Koululaiset ovat olleet jo useita viikkoja kotiopetuksessa ja tilanne jatkunee samanlaisena lukukauden loppuun saakka. Kouluateria on korvaamaton osa vähävaraisten perheiden lasten ruokaturvaa. Poikkeustilan vuoksi lapset lounastavat nyt kotona ja erityisesti vähävaraisissa kodeissa taloustilanne tiukkenee entisestään.

MobilePayn ja Pelastakaa Lapset ry:n yhteisellä #lounashaaste-kampanjalla voimme yhdessä kerätä varoja ja varmistaa, ettei yksikään lapsi jää ilman lämmintä ateriaa. Pelastakaa Lapset vastaa perheiden hätään lisäämällä tukeaan ja jakamalla lahjakortteja ruokakauppoihin vähävaraisille lapsiperheille. 70 euron arvoisella lahjakortilla perhe saa ruoka-apua, joka auttaa konkreettisesti vaikeimman hetken yli.

Ota vastaan #lounashaaste lahjoittamalla vähävaraisen perheen lapselle lounas MobilePaylla 10 € numeroon 87879.

Voit tehdä lahjoituksen MobilePaylla suoraan klikkaamalla tästä. MobilePaylla tehdyistä lahjoituksista ei veloiteta provisiota, eli kaikki keräysvarat menevät lyhentämättöminä Pelastakaa Lapset ry:n hyväntekeväisyystyöhön. 

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön kotimaassa. Lisätietoja Pelastakaa Lapset ry:n ruoka-apukeräyksestä: https://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/kampanjat/apua-lapsiperheille/

Lisätietoja MobilePaylla lahjoittamisesta:
https://mobilepay.fi/kayttajille/lahjoittaminen