18. toukokuuta 2020

Kevään suuri juhlapäivä lähestyy - on aika muistaa nuoria valmistuvia

Ihminen lahjapöydän ääressä puhelin kädessä MobilePay sovelluksen Lahjat näkymä auki

Toukokuu lähestyy loppuaan ja opiskelijoiden ja koululaisten suuri päivä koittaa pian. Abiturientit valmistuvat ylioppilaiksi, ammatillisen koulutuksen opiskelijat valmistuvat ammatteihinsa ja suuri joukko koululaisia siirtyy kesälaitumille. Vaikka elämme nyt poikkeuksellisissa olosuhteissa, ovat kaikki tulevan tähtihetkensä ansainneet.

Mobile Pay Lahjat tekee muistamisesta helppoa

Juhlat ovat siirtyneet myöhempään ajankohtaan, mutta nuorta valmistunutta voi muistaa jo nyt. MobilePay Lahjat – toiminnolla voit lähettää rahaa lahjaksi turvallisesti ja vaivattomasti.
 
Käyttäjä voi lähettää valitsemallaan animaatiolla paketoidun lahjan MobilePay-sovelluksen Lahjat-välilehdellä. Lahjan yhteyteen voi kirjoittaa henkilökohtaisen tervehdyksen ja valita juhlaan sekä päivänsankarille sopivan paketin eri animaatiovaihtoehdoista. Lahjan voi toimittaa heti tai ajastaa toimitettavaksi sopivalla hetkellä.

Käyttäjä voi tilata sovelluksesta myös lahjakoodin, jota käyttämällä lahjan vastaanottaja voi lunastaa lahjansa MobilePay-sovelluksessa. Koodin voi kirjoittaa vaikkapa fyysiseen onnittelukorttiin, jonka voi lähettää postitse tai toimittaa henkilökohtaisesti lahjan saajalle.

Voit tutustua MobilePay Lahjat –ominaisuuteen lisää täällä