23. kesäkuuta 2020

MobilePay mukaan e-urheiluun

Mies säkkituolissa puhelin kädessä MobilePayn ja HAVUn logon takana

Suosittu e-urheilujoukkue HAVU Gaming ja Suomen johtava mobiilimaksusovellus MobilePay aloittavat yhteistyön. Kuten pelaamisessa, niin myös maksamisessa nopeus on valttia ja MobilePaylla maksaminen hoituu nopeasti yhdellä pyyhkäisyllä, ilman että tarvitsee sählätä korttitietojen tai pankkitunnusten kanssa. HAVUn omassa verkkokaupassa myydään HAVU-brändättyä tavaraa aina paidoista kahviin, ja MobilePay on verkkokaupan uusi ja suositeltu maksutapa.

MobilePay käy yli 10 000 verkkokaupassa sekä sovelluksessa ja sen käyttö kasvaa tällä hetkellä todella nopeasti ohittaen muun muassa maksukortit Suomessa Paytrailin huhtikuun 2020 tutkimuksessa.

HAVUn pelaajat ovat myös tärkeitä roolimalleja sekä vaikuttajia ja yhteistyön kautta on tarkoitus tuoda esille myös MobilePayn käyttöä heidän arjessaan. Mukana menossa ovat erityisesti Mike ”nurmion” Lanki, Rasmus ”rrapsu” Virtanen ja Joanna ”dajoanna” Stenman. He tuovat esille omalla tyylillään esimerkiksi kuinka raha siirtyy kaverilta toiselle kätevimmin MobilePaylla, ja vaikkapa kuinka Prismasta pelitarvikkeet saa näppärästi kassalla maksettua.

Tässä siis vasta esimakua ja odotamme kaikki innolla mitä kaikkea yhteistyö tuo tullessaan. Kannattaa siis seurata HAVUn ja MobilePayn somekanavia.

 

Lue lisää nopeasta MobilePay-verkkomaksamisesta

Tästä lukemaan lisää HAVUsta