22. syyskuuta 2020

Nälkäpäivä tulee taas

MobilePay tarjoaa Nälkäpäiväkeräykseen sujuvan lahjoitustavan – voit lahjoittaa helposti puhelimellasi.

Henkilö puhelin kädessä MobilePay auki tekemässä lahjoitusta

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin keräys, jolla kerätään varoja katastrofirahastoon. Keräys järjestetään joka vuosi syyskuussa, jolloin katukuvaan ilmestyvät tutut punaiset keräyslippaat. Lahjoituksen voi tehdä helposti myös MobilePaylla lähettämällä rahaa numeroon 10900. Nälkäpäivän katukeräys on voimassa 24-26.9.2020, mutta netissä lahjoituksia voi tehdä lokakuun loppuun asti.

Keräysvaroilla autetaan ympäri maailman

Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti juuri siellä, missä avun tarve on suurin. Katastrofirahaston varoilla autetaan esimerkiksi luonnonmullistusten ja konfliktien uhreja ympäri maailman. 

Tällä hetkellä on erityisesti pulaa puhtaasta vedestä ja ilmastonmuutos sekä luonnonmullistukset pahentavat tilannetta. Suomessa Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla autetaan muun muassa tulipalossa kotinsa menettäneitä ja koulutetaan henkisen tuen vapaaehtoisia.

Lue lisää Nälkäpäivä-keräyksestä

MobilaPay

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Sovellus toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, kaikilla korteilla ja kaikissa maksutapahtumissa, kuten kuluttajien välisissä maksuissa, verkkokaupoissa, pienemmissä myymälöissä, suurilla ketjuilla, sovelluksissa, kansalaisjärjestöjen varainkeruussa, toistuvissa maksuissa ja laskujen maksussa. MobilePay Suomi on osa MobilePay-konsernia. Suomessa on jo yli miljoona MobilePay-käyttäjää.