29. maaliskuuta 2021

Urheiluseurojen laskutus hoituu nykyisin helposti MobilePaylla – Lue kuinka BC Nokia hyödyntää MobilePayta

Mobiilimaksaminen on nykyään osa satojen tuhansien suomalaisten arkea, joten se soveltuu myös loistavasti modernin urheiluseuran laskutukseen. Moni urheiluseura onkin jo ottanut MobilePay-laskutuksen käyttöön jäsenilleen ja teemme yhteistyötä tuotteen levittämisessä seuroille Suomen suosituimman urheiluseurojen jäsenpalvelun myClubin kanssa. Kokemuksistaan MobilePay-laskutuksen käytöstä kertoo koripalloseura BC Nokian talouspäällikkö Pasi Hovi.

Valmentaja puhumassa lapsille koripallo-ottelussa

“Tuttu sovellus monille, helppo käyttää, sopii hyvin seuramaksuihin ja rahankierto nopeutuu”, kuvailee BC Nokian talouspäällikkö Pasi Hovi MobilePayn hyötyjä laskujen maksamisessa. BC Nokiassa otettiin MobilePay-laskutus heti käyttöön, kun se julkaistiin tilattavaksi myClubissa. myClub on yleisesti ollut seurassa käytössä jo monta vuotta ja se on vakiinnuttanut paikkansa korvaamattomana apuna seuran toimistolle, joukkueille, vanhemmille ja harrastajille.

BC Nokia on koripallon erikoisseura, joka on noin 500 lisenssipelaajallaan Suomen suurimpia - tarkalleen kuudenneksi isoin seura. Erillään toimivat edustusjoukkueet pelaavat naisten puolella divaria ja miehissä Korisliigaa.

Monipuolisen junioritoiminnan lisäksi seura järjestää kahden muun nokialaisen urheiluseuran - FC Nokian ja Nokian Palloseuran - kanssa pallokoulua, jolla tutustetaan alle kouluikäiset lapset liikuntaan ja pallopeleihin.

Pallokoulua vetävät kokeneet, pitkään lasten kanssa toimineet ohjaajat, jolloin lapsille ja heidän vanhemmilleen saadaan varmasti heti laadukas kokemus seuratoiminnasta. Yhdessä kolmen seuran voimin tällaisen laadukkaan pallokoulun toteutus oli mahdollista.

Pasi Hovi, BC Nokian talouspäällikkö

Erityisesti pallokouluun osallistuvien kohdalla nähtiin, että MobilePay-laskutus voisi toimia hyvin maksutapana. Ja toimihan se. “Muutaman kympin kuukausittainen maksu on todella helppo swaipata maksetuksi. Pallokouluun osallistuvien lasten vanhemmat ovat 30-40-vuotiaina ns. mobiilisukupolvea eli MobilePay on käytännössä kaikille jo tuttu osa arkea”, Hovi jatkaa.

Kolmen seuran pyörittämä pallokoulu toimii loistavana ensiaskeleena nokialaisille lapsille seuratoimintaan ja yleisesti liikunnan pariin. Kynnys on matala ja toiminta laadukasta. Tarkoituksena on opettaa lapsille yleisiä liikunnallisia taitoja, kehonhallintaa ja liikunnan riemua. Lajia ei tarvitse valita, vaan tärkeintä on, että on hauskaa.

Tuttu ja turvallinen MobilePay sopii täydellisesti seuramaksuihin

Lähes parilla miljoonalla suomalaisella löytyy jo MobilePay-sovellus puhelimestaan, ja käyttäjäkunnan keski-ikäkin on viime vuosina noussut; kyse ei siis ole enää vain nuorten jutusta. Mobiilimaksaminen on arkipäivää monille kavereiden kesken, verkkokaupoissa ja myös kaupan kassalla.

MobilePay-lasku on äärettömän helppo ja nopea tapa maksaa. Seura lähettää laskun normaaliin tapaan, ja jäsenen tai vanhemman puhelin piippaa. Lasku avautuu MobilePay- sovelluksessa ja sen voi pyyhkäistä maksetuksi heti. Ei viivakoodien kopiointia, viivakoodien lukua tai säätöä verkkopankin kanssa; pelkkä swaippaaminen riittää.

Kontrolli on kuitenkin aina jäsenellä, joka voi valita ja tarvittaessa muokata esimerkiksi laskun maksupäivää tai halutessaan päättää laskutuksen. Seuran näkökulmasta tärkeä asia on myös rahankierron nopeutuminen. Seura saa sille kuuluvat rahat varmasti ja nopeasti, mikä on satavarmasti tärkeä asia kaikille urheiluseuroille.

Lue lisää MobilePay-laskutuksesta tästä
Artikkeli tehty yhteistyössä myClubin kanssa

MobilePay, myClub & BC Nokia

MobilePay
MobilePaylla maksat laskut nopeammin - yksi pyyhkäisy riittää. Lisäksi MobilePaylla on helppo lähettää ja vastaanottaa rahaa sekä maksaa tuhansissa verkkokaupoissa sekä myymälöissä. MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille ja sitä käyttää jo yli 1,6 miljoonaa suomalaista.

myClub
myClub on Suomen suosituin urheiluseurojen jäsenpalvelu, jota käyttää jo lähes 700 seuraa ympäri Suomen. myClub on täydellinen kaikenkokoisille seuroille ja ryhmille. Tilaamalla myClubin seura saa ajantasaisen jäsenrekisterin, helpon laskutustyökalun, viestinnän sekä tapahtumahallinnan ja läsnäoloseurannan. Kaikki samassa paketissa. Seuran taloudellinen tilanne paranee tutkitusti, ja toiminnan kehittäminen on turvallista - tietosuoja-asiat on huomioitu myClubissa erittäin tarkasti. Lue lisää: www.myClub.fi.

BC Nokia
BC Nokia on koripalloilun erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1997. Seura on 500 lisenssipelaajallaan Suomen kuudenneksi suurin koripalloseura. Seura järjestää toimintaa alle kouluikäisistä tytöistä sekä pojista aina aikuisten pääsarjoihin asti. Erillään toimivat edustusjoukkueet pelaavat kaudella 2020-21 miehissä Korisliigaa ja naisissa I-divisioonassa. Lisätietoa seurasta: https://www.bcnokia.com/.