8. kesäkuuta 2021

Laadukasta ja nykyaikaista seuratoimintaa - myClub ja MobilePay-laskutus SJK:n arjessa

Yksi Etelä-Pohjanmaan johtavista seuroista, SJK-juniorit, käyttää urheiluseurojen jäsenpalvelua myClubia laajasti seura-arjessaan. Vanhempien ja harrastajien iloksi ja maksamisen sujuvoittamiseksi SJK on ottanut käyttöönsä myös MobilePay-laskutuksen, jolla laskut voi hyväksyä muutamassa sekunnissa maksetuiksi. SJK:n kokemuksista myClubin ja MobilePay-laskutuksen käytöstä kertoo palvelupäällikkö Piritta Pakka.

Pojat pelaamassa jalkapalloa

Seinäjokelaisessa jalkapalloseurassa SJK:ssa arki on laadukasta. Seura on kehittynyt viimeisten vuosien aikana huimasti: olosuhteet, valmennus ja taustatoiminnot ovat kunnossa. SJK:ssa on futistoimintaa “snadikerhosta” pääsarjatason edustusjoukkueisiin asti. Iso kehitysaskel seurassa otettiin vuonna 2020, kun toiminta startattiin myös tyttöjalkapallon puolella. Vaikka jalkapallokausi on vilkkaimmillaan kesäkuukausina, rullaa SJK:n arki käytännössä koko ajan vuoden ympäri.

SJK hyödyntää myClubia laajasti toimintansa tukena. Yli 900 pelaajan seurassa tapahtumia, maksuliikennettä ja viestintää riittää. Joukkueille keskeisin osa myClubia ovat tapahtumat ja niiden hallinta. Seuralle puolestaan ajantasainen jäsenrekisteri ja laskutus ovat tärkeitä. Kun jäsenrekisteri on kunnossa, onnistuu tarkka laskutus ja viestintä helposti.

MobilePay Invoice - helppo maksutapa nykyaikaiselle seuralle

Laskutuksessa SJK hyödyntää myös MobilePay Invoicea, joka on todella kätevä, moderni ja turvallinen maksutapa urheiluseuroille. SJK:n kokoisessa seurassa laskuja on paljon, sillä seuran jäsenlaskujen lisäksi joukkueiden toimintalaskut, turnauslaskut ja varustelaskut kilahtelevat vanhempien maksettaviksi. MobilePay-laskulla maksaminen on äärettömän helppoa. Seura lähettää laskun, jäsen tai vanhempi avaa laskun MobilePay-sovelluksessa ja swaippaa sen maksetuksi. Lasku ei huku sähköpostien joukkoon ja unohdu.
Kentän laidalta on kuulunut positiivista palautetta, että laskut on tosi helppo ja nopea maksaa MobilePaylla. Vanhemmille tulee paljon laskuja, joten swaippaaminen on koettu helpoksi.

Piritta Pakka, palvelupäällikkö SJK-juniorit

Seuran näkökulmasta MobilePay on loistava vaihtoehto laskutukseen. MobilePay Invoice on integroitu myClubin laskutukseen, joten seuran ei tarvitse opetella uutta; riittää, että toimihenkilö lähettää laskut normaaliin tapaan. Jäsenet tai vanhemmat voivat taas itse valita ja tarvittaessa muokata esimerkiksi laskun maksupäivää tai halutessaan päättää laskutuksen. Myös kassavirran nopeutuminen sekä varmuus laskutustietojen kuten summan ja viitteen oikeellisuudesta ovat isoja etuja seuralle.

Lisäksi MobilePay-sovellus löytyy jo lähes parin miljoonan suomalaisen taskusta. Monille MobilePay on tuttu arkisista tilanteista mm. verkkokauppaostoksista, kauppojen kassoilta tai kavereiden välisistä rahasiirroista. 
 
Lue lisää MobilePay-laskutuksesta tästä.

Artikkeli tehty yhteistyössä myClubin kanssa.

 

MobilePay & myClub

MobilePay
MobilePaylla maksat laskut nopeammin - yksi pyyhkäisy riittää. Lisäksi MobilePaylla on helppo lähettää ja vastaanottaa rahaa sekä maksaa tuhansissa verkkokaupoissa sekä myymälöissä. MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille ja sitä käyttää jo yli 1,7 miljoonaa suomalaista.

myClub
myClub on Suomen suosituin urheiluseurojen jäsenpalvelu, jota käyttää jo lähes 700 seuraa ympäri Suomen. myClub on täydellinen kaikenkokoisille seuroille ja ryhmille. Tilaamalla myClubin seura saa ajantasaisen jäsenrekisterin, helpon laskutustyökalun, viestinnän sekä tapahtumahallinnan ja läsnäoloseurannan. Kaikki samassa paketissa. Seuran taloudellinen tilanne paranee tutkitusti, ja toiminnan kehittäminen on turvallista - tietosuoja-asiat on huomioitu myClubissa erittäin tarkasti. Lue lisää: www.myClub.fi.