31. toukokuuta 2024

Rakkaus kuuluu kaikille

Me MobilePaylla uskomme, että rakastaminen on perustavanlaatuinen ihmisoikeus ja jokaisen pitäisi voida rakastaa vapaasti.

Mies pride lippu kädessä

Me MobilePaylla uskomme, että rakastaminen on perustavanlaatuinen ihmisoikeus ja jokaisen pitäisi voida rakastaa vapaasti. Siksi tuemme niin pieniä kuin suuriakin aloitteita, jotka edistävät monimuotoisuutta ja osallisuutta. MobilePay tukee ihmisiä taustasta, etnisestä alkuperästä, sukupuoli-identiteetistä tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Vapaus rakastaa ja vapaus olla oma itsensä eivät vielä tänäkään päivänä ole itsestäänselvyyksiä. Kesäkuussa nostamme niin yrityksenä kuin työpaikkanakin digitaalisen sateenkaarilipun salkoon toivottaaksemme kaikki tervetulleiksi. Osallistumme monimuotoisuuden ja rakkauden juhlaan osoittaaksemme, että tuemme perusoikeutta rakastaa ja olla oma itsensä.

Tänä vuonna keräämme MobilePay-sovelluksessa lahjoituksia tukeaksemme Seta ry:n valtakunnallista työtä sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksien, hyvinvoinnin sekä osallisuuden puolesta. Seta on tehnyt töitä ihmisoikeuksien eteen jo 50 vuoden ajan. Voit lukea lisää Setan tekemästä työstä sekä siitä, mihin lahjoituksia käytetään osoitteesta https://seta.fi/tue/seta/