Anna lahjoja helposti MobilePaylla

Aina on jotain juhlittavaa. Olipa kyse leppoisasta sunnuntaista tai pyöreistä vuosijuhlista. 
 
Löydät Lahjat sovelluksestasi ja voit valita eri lahjakorteista tai antaa rahaa lahjaksi hauskan animaation kera – nyt myös Muumi-aiheisilla lahjapaketeilla.

Helppo antaa ja mukava saada. 

Muumit löytyvät nyt MobilePay-sovelluksesta

Osta lahjoja yhdellä pyyhkäisyllä

Tutustu MobilePay-sovelluksessa uudistettuun Lahjat-toiminnallisuuteen ja löydä lahjoja rakkaillesi ja ystävillesi. Valitse haluamasi paketointi ja kirjoita henkilökohtainen tervehdys.

Lahjan voi antaa välittömästi MobilePayssa tai ajastaa myöhemmäksi. Muista päivittää sovelluksesi, jotta se sisältää kaikki ominaisuudet.

Anna lahja MobilePaylla

Anna lahjoja MobilePaylla

Lahjojen antaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. MobilePay Lahjat on helppo, nopea ja turvallinen tapa antaa lahjoja heille, joista välität.

Olemme täyttäneet sovelluksesi erilaisilla lahjoilla ja valittavanasi on eri lahjakortteja mielenkiintoisilta kaupoilta kuten esimerkiksi Zalando. 

Lahjakorttien lisäksi voit lähettää myös rahaa lahjaksi hauskan virtuaalisen animaation kera ja voit valita summan ja paketoinnin itse.

Helppo antaa ja mukava saada.

Helppo antaa ja mukava saada

Olemme säästäneet sinulta kaiken lahjojen etsimiseen ja ostamiseen liittyvän vaivan. Sovelluksestasi löydät nimittäin erilaisia lahjaideoita yhdestä paikasta – helposti käden ulottuvilla. Lisäksi kun olet valinnut lahjasi, voit personoida sen mukavalla tervehdyksellä ja hauskalla paketilla.

Voit antaa

Anna lahjasi suoraan tai lahjakoodilla. Sinä päätät, milloin vastaanottaja saa lahjan. Vastaanottaja päättää myös, milloin haluaa lunastaa lahjan. Klikkaa osioita ja lue lisää.

Anna lahja lahjakoodina

Voit halutessasi antaa lahjan lahjakoodina – kirjoita vain koodi kortille ja ojenna kortti vastaanottajalle. Älä siis välitä siitä, ettei sinulla ole vastaanottajan numeroa – tarvitset vain lahjakoodin, jonka saat sovelluksesta.

Kirjoita lahjakoodi korttiin

Tee kortti itse! Askartele kortti ja kirjoita siihen lahjakoodi. Siinä kaikki: Lahja on valmis annettavaksi.


Anna ajastettu lahja

Päätä itse ajoittamalla, milloin vastaanottaja saa lahjansa.

Päivällä tai yöllä. Nyt tai tulevaisuudessa. Päätät sen aivan vapaasti.

Siirry MobilePay-sovelluksessa valikkokohtaan ”Lahjat” ja jatka siitä.Lahjakortit - jokaiselle jotakin

MobilePay Lahjoista löytyy eri lahjakortteja idealla, että jokaiselle on jotakin mistä valita.

 

Valitset vain sopivan kortin ja lähetät se hauskassa paketissa, henkilökohtaisella tervehdyksellä varustettuna.

 

  • Anna lahjakortti suoraan MobilePay-sovelluksella tai lahjakoodina, jonka kirjoitat lahjapöydälle sijoitettavaan korttiin
  • Osta lahjakortti silloin, kun sinulle sopii ja valitse haluamasi toimitusaika
  • Sinulla on aina lahjakortti käden ulottuvilla sovelluksessasi – tätä et voi unohtaa laatikkoon
  • Vastaanottaja saa ilmoituksen, kun lahjakortin vanhenemispäivä lähestyy

Lahjat näkymä MobilePayssa

Levitä iloa MobilePay Lahjoilla
Helppo antaa ja hauska saada

Lunasta lahjoja

Oletko saanut lahjakortin?

Lunasta lahja sinulle sopivana hetkenä – löydät lahjakorttisi valikon yläosasta kohdasta "Lahjani".

 

Oletko saanut rahaa lahjaksi?

Voit siirtää rahat tilillesi heti tai voit säilyttää rahasummaa myös MobilePayssa, kunnes tarvitset niitä.

 

Oletko saanut lahjakoodin?

Siirry sovelluksessasi kohtaan 'Lahjat' ja kirjoita koodi. Lahja ilmestyy näytölle ja sinun pitää avata se painamalla sitä pitkään – kunnes se avautuu. Nyt lahja on sinun.

 

Henkilöllä puhelin kädessä lahjapöydän ääressä, MobilePay sovellus auki rahaa lahjaksi näkymässä

Paketointi maksaa hieman

Kun päätät antaa rahaa lahjaksi MobilePaylla, maksat animoidusta paketista 0,49 euroa. Maksat vasta sitten, kun olet valmistellut lahjan ja kirjoittanut tervehdyksesi. Jos tulet katumapäälle, et tietenkään maksa mitään.

Ennen kuin pyyhkäiset ja hyväksyt lahjan, näet hinnan euroina.

Raha vastaanottaminen lahjaksi MobilePaylla on täysin ilmaista. 

Lahjakorteista maksat vain lahjakortin hinnan. Voit valita joko maksuttoman tai maksullisen paketin lahjakortillesi.

Rahaa lahjaksi – anna rahaa helposti ja mukavasti

Oletko myöhässä, vai loppuivatko lahjaideat?

 

Antamalla rahaa lahjaksi on helppo ja henkilökohtainen tapa lahjoittaa rahaa. Sovelluksessa on valikoima mukavia animoituja paketteja, ja yhdellä pyyhkäisyllä lähetät lahjan omalla henkilökohtaisella tervehdykselläsi varustettuna.

 

  • Anna rahaa lahjaksi suoraan MobilePay-sovelluksella tai lahjakoodina, jonka kirjoitat lahjapöydälle sijoitettavaan korttiin
  • Sinun ei tarvitse nostaa käteistä ja vastaanottaja voi helposti tallettaa lahjan omalle tililleen
  • Voit tehdä lahjoituksen silloin, kun sinulle sopii ja määrittää toimitushetken
 

Muumi-aiheiset paketoinnit MobilePayssa

Oletko yritys?

MobilePay ja GoGift ovat yhdessä muodostaneet uuden ja jännittävän Lahjat-tuotteen MobilePay-sovellukseen. Jos haluat liittyä, voit hakea kumppaniksi alla.

Lahjat näkymä MobilePayssa
Lahjat näkymä MobilePayssa

MobilePay Lahjat - Helppo antaa ja mukava saada

Anna lahjoja MobilePaylla

Lahjojen antaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. MobilePay Lahjat on helppo, nopea ja turvallinen tapa antaa lahjoja heille, joista välität. Olemme täyttäneet sovelluksesi erilaisilla lahjoilla ja valittavanasi on eri lahjakortteja mielenkiintoisilta kaupoilta kuten esimerkiksi Zalando. Lahjakorttien lisäksi voit lähettää myös rahaa lahjaksi hauskan virtuaalisen animaation kera ja voit valita summan ja paketoinnin itse.

Animoitu paketti ja henkilökohtainen viesti

MobilePay Lahjojen avulla voit antaa rahaa lahjaksi helposti ja henkilökohtaisella tavalla. Sovelluksesta löydät valikoiman animoituja paketteja, joihin voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjan saajalle. Lahja voidaan antaa MobilePayn kautta tai lahjakoodina. Lahjakoodin voit kirjoitaa vaikkapa korttiin ja toimittaa sen lahjapöydälle tai suoraan lahjan saajalle.

Lahjakortti

Antamalla rahaa lahjaksi on helppo ja henkilökohtainen tapa lahjoittaa rahaa. Sovelluksessa on valikoima mukavia kääreitä, ja yhdellä pyyhkäisyllä lähetät lahjan omalla henkilökohtaisella tervehdykselläsi varustettuna.

Anna rahaa lahjaksi suoraan MobilePay-sovelluksella tai lahjakoodina, jonka kirjoitat lahjapöydälle sijoitettavaan korttiin.
Sinun ei tarvitse nostaa käteistä ja vastaanottaja voi helposti tallettaa lahjan omalle tililleen. Voit tehdä lahjoituksen silloin, kun sinulle sopii ja määrittää toimitushetken.

Rahaa lahjaksi

MobilePay Lahjat löydät sovelluksen valikosta kohdasta ”Lahjat”. Voit valita, millaisella animaatiolla lahja paketoidaan ja kirjoittaa sen yhteyteen oman tervehdyksesi. Saat myös päättää milloin lahjan saaja vastaanottaa lahjasi - päivällä tai yöllä, sinä päätät!