MobilePayn maksuratkaisut yrityksille

MobilePay tarjoaa monipuoliset maksutavat yrityksellesi – kivijalasta verkkokauppaan. Tavoita yli 2 miljoonaa suomalaista ja tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus mobiilimaksamiseen MobilePaylla.
Myymälässä maksaminen MobilePay Point of Salella

Laajenna liiketoimintaasi vastaanottamalla maksuja yhdellä pyyhkäisyllä

Sukella asiakastapauksiimme ja tutustu MobilePayn käyttöön yrityksissä.
Lue MobilePayn asiakastarinoita
Two people having working on a ipad together

Löysitkö jo sopivan maksuratkaisun, jonka haluat yrityksesi käyttöön?

Etkö ollut aivan varma, mikä maksuratkaisu sopisi sinulle?

Lähetä meille yhteystietosi niin katsotaan yhdessä, mikä maksuratkaisumme sopii juuri sinun yrityksellesi.

Käsittelemme kerättyjä henkilötietoja vastataksemme yhteydenottopyyntöösi. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojatiedotteestamme.

Mies puhumassa MobilePay yritysasiakkaan kanssa

Asiakkaasi haluavat maksaa mobiilisti​ – tarjoa siihen mahdollisuus.

MobilePayn maksuratkaisut yrityksille

MobilePay MyShop

Yksinkertaisin maksuratkaisumme yrityksille. Maksujen vastaanottaminen tapahtuu 5-numeroisen MobilePay-lyhytnumeron kautta, maksulinkin, yksilöidyn maksulinkin taikka QR-koodin avulla. Uusia maksupaikkoja voi perustaa juuri niin monta kuin tarvitset. Ei kalliita maksupäätteitä tai muita laitteita. Vastaanotetut maksut tulevat pankkitilille automaattisesti päivittäin. Hallinnointi kätevästi suoraan MobilePay-portaalista, esimerkiksi maksujen palautus. Oma MyShop-sovellus sovelluskaupasta tapahtumien tarkasteluun. Sovelluksen avulla voi lähettää maksutoimeksiantoja suoraan asiakkaan puhelimeen.

MobilePay Point of Sale

Voit tarjota MobilePay-maksuja sekä maksupäätteellä että QR-koodilla. Edullinen ratkaisu maksutapahtumien määristä riippumatta. Ei kytkentämaksuja – maksat vain maksutapahtumista. Integroitu ratkaisu, joka toimii nykyisen kassajärjestelmän, automaatin tai maksupäätteen kanssa. Kanta-asiakkuus toiminnolla saat myös edut talteen. Saat maksut pankkitilillesi reaaliaikaisesti tai vähintään päivittäin.

MobilePay Online

Helppoa maksamista – ostokset voi tehdä puhelimella ilman maksukorttia. Puhelin on helpommin käsillä kuin maksukortit - maksaminen on nopeampaa. Ei summarajoituksia ja riittääkin, että kortilla on katetta. Saat maksutavaksi verkkokauppaan, tekemällä sopimuksen suoraan maksupalveluntarjoajan kanssa. Nopea ja turvallinen maksuratkaisu, sillä korttitiedot annetaan MobilePayhin, eikä niitä tarvitse antaa eri verkkokauppoihin.

MobilePay App payments

Maksaminen on nopeaa ilman korttitietojen syöttämistä, sovelluksessa maksamiseen ei tarvita kuin matkapuhelin. Integroidaan suoraan omaan sovellukseesi. Vaivattomampi ostokokemus asiakkaalle, osto voidaan toteuttaa suoraan matkapuhelimessa antamatta korttitietoja. MobilePay API:n avulla hallinnoit maksuja ja kommunikoit MobilePayn taustajärjestelmän kanssa.

MobilePay Subscriptions

Helppo tapa maksaa tilaus tai palvelu, joka vaatii esimerkiksi kuukausittaisen maksun. Lisää "Maksa MobilePaylla" -painike kotisivuille tai asiakkaalle lähetettävään sähköpostiin.  Vaatii toimiakseen integroinnin pilvipohjaiseen API-rajapintaamme. Kaikki maksut vahvistetaan ennen maksupäivää, kun integrointi on tehtynä. Kaikkien maksuvaatimuksien muokkaus on helppoa – myös niiden, joita on jo lähetetty asiakkaalle.

MobilePay Invoice

Laskuja lähettäminen suoraan asiakkaille MobilePaylla, kun laskun saaja on MobilePay-käyttäjä. Laskun maksaminen on tehty helpoksi, sillä asiakkaan ei tarvitse mennä erikseen verkkopankkiin ja syöttää pitkiä numerosarjoja. Lasku hyväksytään yhdellä pyyhkäisyllä suoraan MobilePay -sovelluksessa. Vaatii integroinnin esimerkiksi suoraan yrityksesi kirjanpito- tai laskutusjärjestelmään. Lasku lähetetään asiakkaan matkapuhelinnumeron kautta tai maksulinkkinä, jonka voi lisätä esimerkiksi PDF-tiedostoon, sähköpostiin tai muuhun digitaaliseen formaattiin. Invoicen avulla hallinnointi helpottuu, sekä laskutus ja perintä vie entistä vähemmän aikaa.